zolaman03201 139 Napisano April 19 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Vozim skuter iz naslova i resio sam da mu zamenim ulje i filtere. Sve sam zamenio uspesno ako izuzmemo da sam se umazao lepo, osim ulja za transmisiju. Od druga sam dobio ovo ulje: Da li mogu njega sa stavim i ako ne koje da uzmem, u uputstvu pise daa ide 80w 90, ali nzm da li je to mineralno ili neko drugo? Svaki savet je dobrodosao.Hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 19 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan U motor sam sipao Ipone 100% synthetic 5w40 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano April 19 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 20 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Moze i preporuka koje da uzmem ako ovo ne valja? HvalaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano April 20 Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eneos 75W90 ili 80W90 sintetika, 250ml suni untra i miran si 20.000km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 20 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko. Znaci ovo da ne sipam sto imam? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1217 Napisano April 20 BJB Maxi scooter club, 1653 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zolaman napise ti covek i ti pitas. Lepo pise sintetika ,a tebi mineral. Nije da se pravimo pametni,ali covek ti odgovori pored svog posla i obaveza vikendom,porodica...ti opet postavis pitanje na koje si dobio odgovor. Napisano koje ulje i koliko da sipas i koliko km si miran. Sve jasno,precizno i najvaznije tacno. Ajde u kupovinu i menjaj ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano April 20 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma može i mineral, ništa ne fali, samo onda češće menjaj. Ja menjam jednom godišnje. To je nekoliko minuta posla, a nije skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 20 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan ZahvaljujemSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...