wizard666 350 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 24, 2016 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nama iskrslo da mozemo jes da krecemo oko 12 ali nema veze,necete valjda sve pojesti samo ljuto!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upravo krecem i ja iz Kladova!!! Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Čekamo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 24, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 24, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 30min posle... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstorima u kuhinji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 24, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo Hvala drugari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2604 Napisano Septembar 24, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva se dovukoh kući, posle klope odvozao do Golubačke tvrđave da vidim kako sad izgleda taj novi tunel. Da sam stao na četvrtom tanjiru sve bi bilo OK al ja hoću i peti, nagovorili me mangupi. :jee: Ako ne verujete Rajko bio svedok ;) Gulaš ne za 10 već za 10+ ako ne i više :sampion: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Hvala za druženje. Čestitke organizatorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Super druzenje, super klopa. Hvala na super organizaciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8272 Napisano Septembar 24, 2016 Solo Rider, 3174 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=A69HfhdJUXc&feature=youtu.be 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemogu da nadjem ni jednu manu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 25, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo fotkii od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Septembar 25, 2016 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan ... i ako smo jeli Bambijevu mamu ( shmrc shmrc :-( i jedan vilinski konjic nastradao na mom kolenu u toku voznje :-( ) sa bjb drugarima nasmejanim i bleskastim je uvek lepo :-) . Hvala Melici turbo vozacu , Jeleni, Miti i mojoj braci iz Bratstva na diiiiivnom danu ♡ ♥ ♡ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I da gulas nije bio najbolji na svetu,to ne bi smetalo jer su ga takvi ljudi spremali.Gulas je samo upotpunio susret sa ljudima koji nam znace u zivotu.Hvala,osetio sam krivicu jer nisam pomogao,a znam koliko je teska organizacija ovakvih hepeninga.Najbolji sank na svetu,a nagledao sam ih se mnogo.Sve vas vole Sashac i Dujka.I bas nam lepa fotka ova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Nama iskrslo da mozemo jes da krecemo oko 12 ali nema veze,necete valjda sve pojesti samo ljuto!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jes da smo "malo" kasnili, ali smo se lepo proveli. Odlicno drustvo, odlicna klopa, svaka cast ljudi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 25, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E da je češće ovakvih okupljanja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 25, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par video klipova iz Zlatkove perspektive...bilo lepo. Hvala organizatorima https://www.youtube.com/watch?v=ayhC71B2rHg&index=1&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj https://www.youtube.com/watch?v=UOxhbkvlZFY&index=2&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj https://www.youtube.com/watch?v=nmTvHh7yhvk&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj&index=18 https://www.youtube.com/watch?v=xGAGVy-ukk0&index=23&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj https://www.youtube.com/watch?v=D2gbWBoZZ5o&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj&index=25 https://www.youtube.com/watch?v=dtJNblfM4mU&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj&index=27 https://www.youtube.com/watch?v=1aguYbURz80&index=32&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj https://www.youtube.com/watch?v=3d_wsPwvCUo&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj&index=47 https://www.youtube.com/watch?v=x-lyuPtpM2I&index=51&list=PLiunUvCVPbEQJ7MY6esWaO_CmyOpXtcWj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 25, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I da gulas nije bio najbolji na svetu,to ne bi smetalo jer su ga takvi ljudi spremali.Gulas je samo upotpunio susret sa ljudima koji nam znace u zivotu.Hvala,osetio sam krivicu jer nisam pomogao,a znam koliko je teska organizacija ovakvih hepeninga.Najbolji sank na svetu,a nagledao sam ih se mnogo.Sve vas vole Sashac i Dujka.I bas nam lepa fotka ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moje prvo iskustvo sa ekipom. Zahvaljujem svima na lepom druzenju..bio je to stvarno lep dan.. i cast upoznati ove ljude..ziveliii... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11765 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nama iskrslo da mozemo jes da krecemo oko 12 ali nema veze,necete valjda sve pojesti samo ljuto!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jes da smo "malo" kasnili, ali smo se lepo proveli. Odlicno drustvo, odlicna klopa, svaka cast ljudi! Sto Steva kaze svaka cast,kasnili smo ali smo se lepo druzili i prespavali kod Radomira u vikendici,videli se s dragim ljudima.I povrh svega toga kao slag na torti upoznah zlog admina koji mi brise komentare ,pozdrav za cika Rajka . p.s.obecao sam mu da cu biti miran bar sedam dana da ga ne stresiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 25, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primirje na bojnom polju, Piki i Arakis - The Eraser. Razgovor je tekao, otprilike: Piki: "Ja brže pišem postove." Arakis: "Ne, ja brže brišem." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan predivan vikend.Sve odlično organizovano,gulaš je stvarno bio ekstra.Još ne mogu da se oporavim od drugog tanjira ☺. Ovakvi lepi trenutci zajedničke vožnje i druženja sa dragim ljudima uvek me napune energijom za bar narednih mesec dana ako ne i duže.Veliki pozdrav svima, drago mi je da nas je bilo onako puno. Srela sam se i ispričala sa ljudima koje dugo nisam videla. Pozdrav i mojoj ekipi sa kojom sam provela nezaboravan nastavak druženja do danas po podne.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...