Boris_LION 1404 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slučaja aparat poručen, pa evo da se razgrabi ovo što mi je ostalo Nikon 55-200mm DX Super očuvan i stvarno malo upotrebljavan. Stanje kao sa slika, bez oštećenja i ogrebotina. Oba poklopca i torbica. 90e Nikon SB-700 + Baterije Eneloop Kupljen u aprilu u Beogradu, domaća garancija, nije upotrebljavan, moguća svaka provera. Kutija, garancija, CD, uputstvo, sve bez ogrebotine. Baterije su nove, Eneloop, još nisu bile na punjaču, imaju prvo fabričko punjenje, trebaju skroz da se isprazne. 195e Cene su fiksne i mislim da su i vise nego drugarske. Prednost onima koji se prvi pojave sa kešom. 064/0-88-00-00 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Septembar 7, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo baterije sa punjačem?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 7, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan rezervisem objektiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam malo pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan na kraju ce da odluci foto finish Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo sve munjevitom brzinom. Hvala svima na učešću Sledeći ide na doboš Nikon D3300 ... Slike kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...