duledjo 154 Napisano Septembar 5, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam u louisu kacigu probiker kx4 flip up za 59,90e pre 20 dana i sad kad imam prijatelja koji dolazi iz beca i mogao bi da je donese sad izadjem na njihov sajt kad ona kosta79,90.jel to normalno da na kraju sezone poskupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Septembar 5, 2016 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa sezonom (i NIJE kraj sezone ) nego oni imaju akcije mesecno i dvomesecno, kako kad, i neki artikli su u tom periodu na snizenju, a posle se vraca stara cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 5, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao tu kacigu, ali ja bih to zaobisao u sirokom luku. Imao sam srece da je probam pre kupovine i umalo mi vrat nije slomila koliko nekako nezgodno i tesko stoji na glavi kada je podignes gore. Pored toga kada sam je spustio bila je jako plitka tako da je udarala vrh brade. Nemam neki neuobicajen oblik glave tako da moja procena je da je kaciga katastrofa, ili ti koliko para toliko i muzike. Izdvojis lepo 200 plus evra i nosis kacigu godinama... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 5, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan nisam je probao ali sam mislio nova je i valjda austrijanci ne prodaju lose proizvode na svom trzistu. mozda da potrazim neku ls2 flip up polovnu ocuvanu kod nas ako neko ima neka ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodaju sve isto kao i bilo gdje... Svaka zemlja ima motoriste kojima je manje ili više stalo do njihove glave... Od najvećeg smeća do najboljih proizvoda, svugdje ima sve... LS2 su svakako bolje kacige od Probiker tako da, to bi bilo pametnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao tu kacigu, ali ja bih to zaobisao u sirokom luku. Imao sam srece da je probam pre kupovine i umalo mi vrat nije slomila koliko nekako nezgodno i tesko stoji na glavi kada je podignes gore. Pored toga kada sam je spustio bila je jako plitka tako da je udarala vrh brade. Nemam neki neuobicajen oblik glave tako da moja procena je da je kaciga katastrofa, ili ti koliko para toliko i muzike. Izdvojis lepo 200 plus evra i nosis kacigu godinama... Ukusi su različiti reče đavo i sedne u koprive. Ja posedujem tu kacigu više godina navozala se lepo samnom po svim zemljama u okruženju.I sad je rado koristim iako sam kupio HJC.Inače to da je nezgodna možda nekom ja je do 120 mogu na mom motoru voziti otvorenu. Sve u svemu nije ništa lošija od ostalih čak i u višim klasama. Da i ako bude na popustu tokom zime kupiću opet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao tu kacigu, ali ja bih to zaobisao u sirokom luku. Imao sam srece da je probam pre kupovine i umalo mi vrat nije slomila koliko nekako nezgodno i tesko stoji na glavi kada je podignes gore. Pored toga kada sam je spustio bila je jako plitka tako da je udarala vrh brade. Nemam neki neuobicajen oblik glave tako da moja procena je da je kaciga katastrofa, ili ti koliko para toliko i muzike. Izdvojis lepo 200 plus evra i nosis kacigu godinama... Ukusi su različiti reče đavo i sedne u koprive. Ja posedujem tu kacigu više godina navozala se lepo samnom po svim zemljama u okruženju.I sad je rado koristim iako sam kupio HJC.Inače to da je nezgodna možda nekom ja je do 120 mogu na mom motoru voziti otvorenu. Sve u svemu nije ništa lošija od ostalih čak i u višim klasama. Da i ako bude na popustu tokom zime kupiću opet. Tako je Jefto. Ja sam imao KX4 a sada KX5. Zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Septembar 6, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu dok ne probaš nećeš znati da li ti odgovara.Vidi da li imaš mogućnost da probaš pre kupovine (neko od kolega) pa onda lepo poruči a ne da "baciš" 60-80e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan 100% tacno. Ja sam kupovao kacigu u Louisu u Becu. Probao sam dosta njih ali mi je najbolje legla Nolan N90/91. Uzeo N90 zbog bolje cene. Probao u Motoringu N104 i N86. Ne valjaju zbog oblika glave. Dakle probaj pa onda kupuj. Bez probanja je lutrija. Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeziv 1 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka kaciga sa homologacijom vrsi funkciju, e sad u zavisnosti od marke i cene... Nije losa kaciga, nosio je kratko, odnos cena-kvalitet sasvim dobra prilika. Proba naravno pod obavezno. Vecinu njih, naravno odgovarajuci broj, mozes nositi na kracim relacijama, a po ceo dan samo one koje odgovaraju tvojoj glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može možds da mi pomogle. Imam exo900 air scorpion. Super kaciga, kvalitetna rekao bih, ali pre neki dan kada sa pokušao da diglem flip up puklo mi je crveno dugmence koje se izvlači, i kada sam rastavio prosto nisam mogao verovati da je napravljeno od tako jednostavne plastike. Da li neko ima ideju gde ovo mogu naći? Evo ga deo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 30, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u max momentu u karadjodjevoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam, imaju sve rezervne delove. Cena kompleta za zamenu 1800 din, vrh. Hvala :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...