lalajko 2021 Napisano Septembar 5, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o tome, a i o k60 scout. Za sad imam u garazi set Tourence EXP koji ce za par dana na motor, a kad se potrose videcemo. U medjuvremenu sam popustio vesanje na najmekse i mnogo je udobnije Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, a tek slike,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Juče se vratili iz Kučaja, a opet ljubomoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar putopis. Još da ste svi vozili japanske motore (a ne ove austro-ugarske i nemačke), bio bi još bolji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zaista prelepi predeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Žagubici, imam i XT koji ima kros gume al pojma nemam da dodjem do Lisina, idem do Kučeva redovno isto je dobra tura kad bi se spojila do Lisina extra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Браво Лалајко. Уживао сам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 22, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво , браво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano Septembar 22, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 22, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Divan putopis, sjajna avantura. Prošao sam samo mali deo Kučaja i okoline, pokriven asfaltom, i tek nazreo koja čarolija čeka one koji imaju mogućnost da siđu sa asfalta i prođu tu nedođiju uzduž i popreko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pravo uživanje, a ona gumeraba ožive neke stare uspomene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno zaista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Septembar 23, 2016 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za track logove! Ako se odlučiš ove jeseni za tu mega Kučaj turu... znaš broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih, samo da vidim kad cu da zavrsim ove moje ovogodisnje dvorisne poslove. A i pitam se kako bih napravio taj krug od 130km, kad me ovaj od 80 km ovoliko izmucio Do duse, po povratku (tako ja obicno radim, kad je vec kasno!) sam maksimalno omeksao oba kraja motora i moram prinzati da je razlika znatna, udobnije je i po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Septembar 23, 2016 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, sve je lako kad si mlad! Pa i tih 130km. Završavaj te dvorišne poslove... i Bobošku da povedeš, nisam ga video 1000godina, a ja kao čačanski zet (dakle, usvojeni domaći) moram da držim kontakt sa zavičajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Septembar 23, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, u cugu procitah! Hvala! Rece, "slusam gde su sve putovali, spram njih nisam nigde bio", ne bih se slozio, itekako si bio i video! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan lep putopis, još lepše slike, nabaci slobodno k60 odlična guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, slikovito, zanimljivo... putovanje kroz sve dimenzije... kroz prirodu, istoriju, vreme... Off road sa putnim gumama... uh nije baš lako... svaka čast... veliki pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...