root012 191 Napisano Septembar 3, 2016 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, imam pitanje kakve su tajwanske radilice nasao sam na kupujem prodajem neku SPORT radilicu za 5000 dinara pa me interesuje jel imao neko iskustva sa takvom radilicom kakva je ? pored te nasao sam Top performance radilicu koja je za 2000 dinara skuplja pa sad sta vi meni preporucujete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Septembar 3, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, sve one nastaju tamo negde na istoku, bez obzira kako se zovu. "Top performance" ima sigurno jacu internu kontrolu. Ako neces da kitujes, bice dobra i ta jevtinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Septembar 4, 2016 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se isplati kupiti polovnu radilicu, originalnu minerali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 5, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i polove gume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Top Performance je priznata tjunerska radionica,pre 10-ak god.su bili srednja-niža srednja klasa.Kupuj novu ćinitu i prst u uvo,a ako imaš novca onda kupuješ novi skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...