PSYCHO 18 Napisano Septembar 27, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8340451/honda-hornet-600-a2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Septembar 27, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost treba mi preko 40 kW snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko jesi razmišljao o uvozu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Septembar 27, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U to se totalno ne razumem, na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam, ako već tražiš specifičan model... možda je bolje da izguglaš malo oglase vani pa da vidiš, možda naletiš na nešto da valja i da ti se sviđa... Možda neki poput ovog: www.motoscout24.ch/4201604ili možda ovog: www.motoscout24.ch/3958328 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 18, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se traži dobar golać oko 2000 eura. Mislim da je Hornet najmanji i najlakši u klasi. Ako neko ima dobar komad, a da je tu negde sa cenom, neka ponudi, ili ako je čuo da neko prodaje neka javi . Nije hitno, treba mi za sledeću sezonu, ali bi voleo da tu stvaku otkačim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1743 Napisano Decembar 18, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650 N/S Nizak, manjih gabarita od napred navedenih, oko 72-3ks, preko 595ccm, ispod 2000e, povozan do bola, povlaci iz niskih obrtaja, idealan za pocetnike, nema puno lomljivih delova, uzana masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 18, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći, ali njega već imam. Sada sam hteo da uzmem i jedan sa 4 cilindra. Pri kretanju i vožnji na manjim obrtajima je četverocilindtraš "mekši" i lakši za tu laganu vožnju. SV 650, kad kandidati ubace u viši stepen prenosa a nemaju dovoljan broj obrtaja, dosta trese i trza. Kandidatima koji se obučavaju to ne smeta puno, ali za sezonu znaju da razvuku pogonske lance. Tako da bih sada uz ovaj jedan SV650 da ubacim i jednog četverocilindraša, najradije Horneta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 18, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam obuku vozio na hornetu s. Dobar je motor za pocetnika. Lagan je, okretljiv,moze da se vozi na ler gasu bez trzanja. Ako kojim slucajem neko zapne sa gasom nece se nista desiti jer se budi kasnije. Dobar izbor za obuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mozda da bacis oko na ovaj? https://www.facebook.com/groups/motoopremasrbija/permalink/1390203650999430/?sale_post_id=1390203650999430 da se ogradim, ne znam Ni motor ni coveka, iskocilo mi na FB. a vidim da je pored motora oglasio i svoju moto opremu, kanda se povlaci iz moto sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ! Video sam ga je na polovnim automobilima još davno kad je postavljen. Ušao je u krug motora koje pratim. Izgleda stvarno više nego o.k. motor, nego sam ja, kao gornju granicu, zacrtao 2000 uera. Imao sam u ponudi dosta motora sa cenom nešto preko 2000, ali eto nisam se još odlučio. Meni treba motor za proleće, tako da mi je ovo, za sada, blago opuštena potraga. Mada, ako se u međuvremenu pojavi neka baš dobra prilika, neki baš dobro očuvan motor, sa meni primamljivom cenom, neću oklevati. Ove motore sa trenutnim cenama u oglasima mogu kupiti i u martu sledeće godine, jer su uglavno iste bile i u martu ove godine, pa veće od ovih ne mogu biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jasno...sad ga i ja nasao na polovniautomobili..no,blizu ti je NS, osacujes, ako valja, i ako je stvarno istina sve ovo sto je napisao tipa "pre 200km stavljene nove pirelli angel gt" , probas za 2000, posto ima i fabricki auspuh, meni recimo prodas ovaj leovince, zavaljas i nosac i givi (jer kontam da ti nista od toga ne treba), i imas dobar motor za manje od 2000... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitaću ga ko doteruje motor do BG. Sad ga je lakše kupiti nego doterati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 25, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko ovo je bio moj motor koji sam kupio od jednog momka ode na NBgdu(iz Tošinog bunara je) a ja dao u zamenu za Hondu Silverving 600 u čoveku u Kikindi. Lično sam mu ga odvezao i vratio Silverving,a evo i dokaza da je to taj motor(slika 2 pokazije slajdere na mom i ovom) a i hladnjak je sa desne strane bio nešto oštećen pa krpljen što se vidi da je doradjeno naknadno.Ma 200% sam siguran da je ovo bio moj motor što potvrdjuju i tablice.Vozio sam ga jedno mesec dana i nisam imao neke zamerke ali sam pikirao na maxi skuter i zahebo sam se što sam mu dao Horneta za Silver Ving.Ta zamena je bila 2012g u decembru.Možeš misliti mene da odvezem ovo do Kikinde i da vratim Maxi skuter nazad.Daklem smrzo sam se ki ona stvar iako sam imao ful opremu. Oni pravci prema Kikindi su depresivno zastašujući i vozi se pod uglom kako te ne bi oborio bočni vetar. Mislim da treba da izbrišeš iz favorita ovaj Hornet a ceni ga inače isto kolko sam ga ja cenio 2012g.(Km je lažna)pogledaj kolko je bila kad sam je predao. Eto pa sam ti odluči šta ti je činiti ali si barem saznao istoriju i poreklo POZzzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže ! Ovaj BJB je čudo. Inače se dosta motora sad prodaje po skoro istoj ili nekad čak i većoj ceni, nego kad su se kupovali pre dve, tri ili čak pet godina ranije. Ali ponekad naiđe i nešto o.k. , samo treba biti strpljiv . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam gledao malo oglase, pa nalet na ovaj,mozda bi ti odgovarao... http://www.polovniautomobili.com/motori/8771749/honda-hornet-600 - http://www.polovniautomobili.com/motori/8771749/honda-hornet-600 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E taj mi izgleda stvarno odlično, i njega pratim odavno, negoooo....., sad mu je istekla registracija,pa sad treba odvojiti vreme, otići u KG, videti, pa ako je stvarno kao i na slikama, prevesti na Auto školu, registrovati pa preterati za BG. Nije to tako strašno, ali da je neko lepše vreme. Ali daće bog , biće i lepših dana. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je koliko se secam bio mnogo mnogo vise pre mesecak dana... Mozda je decku hitno za pare( zbog ove nove cene). I koliko vidim i dalje pise da nije fiksna cena. Jeste da je malo cimanja, ali ako je motor ok, i ako je sve ovako kako pise mislim da bi ti bio odlican izbor i da vredi ove pare. Vidi se da je korektan po slikama. Bice sve hladnije i hladnije. Sad bar nema snega na ulicci, jos u uvek Nadam se da ces uskoro precrtati i tu stavku sa spiska, srecno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom. Ako nađem vremena a pogotovo ako nađem neki prevoz kako da ga prevučem, prećićemo sa reči na dela . I meni se čini da je ovaj motor dobar i da je i dobar dogovor moguć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 25, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ja pratim sve što od nakeda izađe na "polovnim automobilima". Postavio sam ovde oglas da bi se javio neko ko ima ili ko zna nekoga ko ima na prodaju dobrog nakeda od oko 600 ccm , sa četiri cilindra i sa 40 i više kW, sa cenom do 2000 eura. Prednost Hornet jer je najmanji i najlakši u toj klasi. Desi se da nekad nešto i promakne pa hvala svima koji mi ukažu na eventualnog kandidata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 3, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor mi izgleda perfektno https://www.polovniautomobili.com/motori/9165629/yamaha-xj-600-diversion Ne znam samo koliko je težak za "osmicu" i vrtenje po gradu pri malim brzinama jer mislim da je teži od Horneta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 3, 2017 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da ti kazem da ovaj primerak po slikama bolje izgleda od horneta i po opisu nema ulaganja kao kod horneta.Za ono sto tebi treba odlican izbor,jeftiniji i za mali servis,gume.Sa njime se radi lako osmica na poligonu i one ostale vezbe,lak za gracku voznju.Pricam ti jer sam bas ovaj model koristio za obuku.Svakao hornet je dosta bolji motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 3, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Ne gledam ja koji je bolji motor za neko krivinarenje, stazu, brzinu i ubrzanje... Meni je važno koji je bolji za početnika koji nikad nije seo na motor da ga što lakše savlada. Ova jamaha je 10-tak kg teža. Hornet mi je možda upravljiviji, samo nagađam, nisam nikad ni probao ovu Yamahu. I ne znam kako bi se neka ženska osoba, niža rastom, bez ikakvog vozaćkog iskustva, izborila sa njenim gabaritima ? Cenim da je zbog svog motora , XJ dosta smirenija , bez bilo kakvih nervoznih reakcija, što bi početnicima dosta olakšalo prve korake na motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 3, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom misljenju, a vozio sam sva 3 pomenuta modela, za pocetnika je najbolji xj, pre svega najnizi je, najslabiji, po gabaritima je u sredini, pitomiji je, i po svemu sudeci za pocetnike pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Januar 3, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam drugara koji bi prodao horneta ali nije nigde u oglasima. Iza tog motora mogu da stanem posto ga odrzavam, nedavno stavljene nove gume, lanac i lancanici, servis... Mislim da je 2000god a cena je tu negde oko 2000e. Ukoliko si zainteresovan javi se na 060/0909093 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...