spiri 72 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim benelli tornado TRE 900 godiste 2004 presao 18 hiljada Dali neko moze da napise nesto o ovom modelu Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 2, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva... Trosi ko tornado.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva... Trosi ko tornado.. A ostalo Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...pa ovo je sam vrh egzotike. Pretpostavljam da zivis "preko" i to na severu starog kontinenta, gde nekako po pravilu ima mnogo Guzzista, Ducatista i Benellista. Nekad i mnogo vise nego u postojbini (Italiji). Strasna sprava. Daleko ispred svog vremena, u trenutku kada se pojavila. Kao i mnoge druge egzoticne sprave odmah je podelila publiku...na zaljubljene i one pune prezira. Da ne udaram u romantiku, trebace ti puno strpljenja i para, narocito ako nisi neko k'o ume sam oko motocikala. Da bi se uspesno druzio sa njime trebace ti i "veza" sa zaljubljenicima u ovu marku i model. Poznavaoci japanske tehnike, da ne pominjem bemvejdzije, ce od ovoga zazirati i izbegavati svaku intervenciju. Posto je marku zadesila teska sudbina, sve je postalo komplikovano. Delovi, servis i najvaznije znanje. Retki su pouzdani poznavaoci Benelli tehnike (neracunajuci puske ). Pre nego se konacno odlucis za kupovinu, proveri eto i sve te detalje, koji su jednako vazni kao i stanje sprave koju bi da kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Uh...pa ovo je sam vrh egzotike. Pretpostavljam da zivis "preko" i to na severu starog kontinenta, gde nekako po pravilu ima mnogo Guzzista, Ducatista i Benellista. Nekad i mnogo vise nego u postojbini (Italiji). Strasna sprava. Daleko ispred svog vremena, u trenutku kada se pojavila. Kao i mnoge druge egzoticne sprave odmah je podelila publiku...na zaljubljene i one pune prezira. Da ne udaram u romantiku, trebace ti puno strpljenja i para, narocito ako nisi neko k'o ume sam oko motocikala. Da bi se uspesno druzio sa njime trebace ti i "veza" sa zaljubljenicima u ovu marku i model. Poznavaoci japanske tehnike, da ne pominjem bemvejdzije, ce od ovoga zazirati i izbegavati svaku intervenciju. Posto je marku zadesila teska sudbina, sve je postalo komplikovano. Delovi, servis i najvaznije znanje. Retki su pouzdani poznavaoci Benelli tehnike (neracunajuci puske ). Pre nego se konacno odlucis za kupovinu, proveri eto i sve te detalje, koji su jednako vazni kao i stanje sprave koju bi da kupis. Zivim u holandiji tako za servis i delove nije problem samo me intetesuje misljenje nekog ko je imao ovaj model u vlasnistvu znaci u pitanju je tre 900 RS model Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto insistiram, ali nemoj da mislis da nece biti problema. Ima ih i sa mnogo novijim modelima, pa i sa skuterima. Naravno da ti ih ne zelim, ali je situacija sa markom i modelom prilicno komplikovana (vlasnicka struktura, prodajna i servisna mreza) , pa se ipak raspitaj gde to moze kvalitetno i pouzdano da se popravi. Nije bitan ovlasceni servis, vec neko ko se sa strascu posvetio svemu. Dolazio sam vikendom u jedan servis u Italiji da pomazem i svaki put kada bi se pojavljivala egzotika, vlasnik ili nije primao ili je pozivao "strucnjake" u pomoc. Meni je potpuno neverovatno bilo da u svojoj kuci (mislim na zemlju) nisu u stanju da rese probleme. Ali to je pomalo vezano i za njih kao narod...no necemo o tome. Nejdirektnijih mogucih iskustava nemam, pa ti vise necu dosadjivati. Zelim ti svu srecu i puno uzitaka u voznji. Veliki plus za nesvakidasnji izbor. Pozdrav, Igor-pronto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...