matador97 6 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan teske su mi prve 2 brzine ,jedva upada,u prvu tek,u cemu li je konkretno problem zna li neko ?? ii interesuje me koliko bi me izasla komplet restauracija menjaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jesi mjenjao ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ma nije ulje problem ,jednostavno nece da upadne u prvu, kad nije upaljen nece uopste,a ovako jedva,sta li ga koci, ii sajlu za gas moram da zamenim,gde je najbolje to kupiti i koliko je para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan teske su mi prve 2 brzine ,jedva upada,u prvu tek,u cemu li je konkretno problem zna li neko ?? ii interesuje me koliko bi me izasla komplet restauracija menjaca ? Lose nastelovana rucka kvacila? Sumnjam da je kvačilo, možeš mjenjat brzine i bez kvačila, pogotovu kad je motor ugašen, bitno je samo da snop zupčanika nije nategnut. Ako nije do ulja, pretpostavićemo da nisi sipao neko sae 90, može biti da je oštećen neki dio mehanizma selektora brzina, a to niko ne može znati dok ne otvori mašinu popola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...