Neco 0 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa tomosom colibri a5, a problem je sledeci: Motor je radio bez ikakvih problema, super je vukao, lepo je prebacivao itd, posle nekog vremena motor je poceo teze da prebacuje u drugu brzinu, otvorio sam masinu i video da su lamele 1. brzine istrosene, te sam odneo do majstora, i on je postavio nove, vratio sam se kuci, sklopio motor, upalio ga i krenuo da vozim, motor normalno vuce, ali kad treba da prebacuje pocinje malo da se trese i treba mu vremena, i kad prebaci dovoljno je da upadnem u neku rupu ili da smanjim malo gas, motor vrati u 1. brzinu i krece u 2. da ubacuje, pa me zanima sta bi moglo biti problem, G opruga je citava, lamele mozete videti na fotografijama, lamele 2 brzine su malo istrosene, mozda je zbog toga problem, ili zbog opruge na 1. brzini, stvarno nemam pojma, zato i trazim vas savet, hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Septembar 1, 2016 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da pregledas venac...da nije kojim slucajem naprs'o ili su ga valjci vec dobro pojeli. Druga stvar, jako vazna a ljudi je zanemaruju, a to je ulje. Iskljucivo ono za automatske menjace do propisanog nivoa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neco 0 Napisano Septembar 1, 2016 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da pregledas venac...da nije kojim slucajem naprs'o ili su ga valjci vec dobro pojeli. Druga stvar, jako vazna a ljudi je zanemaruju, a to je ulje. Iskljucivo ono za automatske menjace do propisanog nivoa. Da iskljucivo ATF ulje sipam, hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo voziš taj motor,koji je auspuh na njemu i i da li si čistio kompresioni prostor i klip? Verujem kad kažeš da je lepo išao, ali može tu puno stvari da se skupi koje mu smanje snagu, pa ne može da prebaci i pojede lamelu.. Aj' odgovori pa ćemo videti dalje.. Sreća nisu skupi delovi, mada je kvalitet problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neco 0 Napisano Septembar 3, 2016 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo voziš taj motor,koji je auspuh na njemu i i da li si čistio kompresioni prostor i klip? Verujem kad kažeš da je lepo išao, ali može tu puno stvari da se skupi koje mu smanje snagu, pa ne može da prebaci i pojede lamelu.. Aj' odgovori pa ćemo videti dalje.. Sreća nisu skupi delovi, mada je kvalitet problem.. Mislim da sam resio problem, jos da sipam ulje u masinu, i uverim se u to..... hvala sto hoces da pomognes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, javi šta je bilo u pitanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neco 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio oprugu na drugoj brzini, i sada prebacuje bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...