DraganNS 8239 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas otvorim orman u garazi i imam sta videti: kozne rukavice, pojas i windstoper balaklava budjavi kao gorgonzola! Ima li nacina da se ovaj problem resi (rukavice). Ovo drugo sam izribao i ubacio u ves masinu, ali koza :-( Na Netu sam nasao da moze sircetom, sodom bikarbonom, blagom sapunicom itd. ali me zanima da li je neko imao neposredno iskustvo. Ovako izgledaju (sa blicem i bez): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan opereć najredovnije i posle namažeš običnom kremom za ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da bi "najredovnije" bilo, ono kao, lavorce sa blagom sapunicom i mlakom vodom, kao kad se snajka zapira!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obučeš i opereš ruke sa sve rukavicama isto tako i namažeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Avgust 30, 2016 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Budjav lebac, S.A.R.S. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Obučeš i opereš ruke sa sve rukavicama isto tako i namažeš Oprao u rastvoru deterdzenta, posle potopio u rastvor vode i sirceta (oko 20% odokativno) da se def. ubiju spore budji i - sada k'o nove! Tnx, koleza!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A ja ih,zamalo, bacio! Da samo jos dodam da su se i ostale stvari oprale, nema traga od budji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Septembar 1, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: A je l' neutralisan i miris budji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8739 Napisano Septembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: A je l' neutralisan i miris budji sigurno jeste, ali sada smrdi na sirće u pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8739 Napisano Septembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, doda unutra zelenu salatu i mladog luka i problem resen pa kada je tu luk i salata, može slobodno i nekoliko ćevapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, doda unutra zelenu salatu i mladog luka i problem resen Nemaš ti pojma, što bi rekao Paganini Ne dodaje ništa, nego u rukavicama meša salatu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8739 Napisano Septembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Paganini... mnogi ga ne znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, sad vidim kako ste kreativni!! Vidi se da je vreme za rucak. A rukavice??? Prenocile na terasi, a bojim se da ce i vikend da provedu tamo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Misis si mogao eliminisati i upotrebom neke mirisne kreme za ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih jos mazao, cekam da se danas osuse pa cu potom... A miris sirceta ce se izgubiti za nekoliko dana, nadam se, a i da malo snjofe - k'o ga shisha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Namaži pre nego se skroz osuše.Ako se suše bez mazana mogu ispucati pogotovo na suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 1, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A ja pripremio jedan kožni, stari pojas da bacim. Ali sad..... Odma zavrćem rukave, stavljam kecelju i odo u kujnu da postupim po koleginom receptu... Dok žena ne dojde s posla jelte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Namaži pre nego se skroz osuše.Ako se suše bez mazana mogu ispucati pogotovo na suncu Mudro zboris!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Najobicnija i najjeftinija krema iz UNIVEREXPORT-a uradila posao - samo tako! Rukavice su mekane k'o dusa. Da imaju usta rekle bi mi HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Reče ja ništa fensi preparati koji koštaju više od komada odeće koji se održava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Savrsene kozne rukavice za voznju povukle smrad budji iz garaže...smrdi cela soba na budj...o rukama tek ne bih..namazao debelo Hemelom i dalje smrde kada su se osušile..napolju vlaga ne vredi da budu na vazduhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I meni jednom pokisle i ubuđale u koferu, samo sam prebrisao vlažnom maramicom, nit su smrdele, niti buđale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to rešavao sa pranjem,pa sirće pa kad se osušilo sam izvadio iz podruma preostalo od krečenja sredstvo za ubijanje i prevenciju buđi.ALI NIJE NEKA HEMIJA DA SMRDI NEGO NEKO EKOLOŠKO SREDSTVO- Za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16506 Napisano Februar 11, 2021 Misbehave Responsibly, 1666 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni lajm (limeta); koru narendati pa prokuvati; dodati naceđeno soka od lajma; dodati neko sredstvo koje ima aktivni kiseonik (može Vanish Oxi); dodati neki deterdžent za pranje veša. Napraviti bogatu penu od smućkanog. Tu penu naneti na kožni predmet i ostaviti. Po potrebi postupak ponoviti više puta. Deluje šašavo, ali sam na taj način isterao smrad vojnog magacina iz jedne kožne jakne. A taj smrad je, skoro pa, nezajebiv. Naravno, na kraju, kada se sve lepo osuši na prirodno (nikako na direktnom suncu ili na peći/radijatoru), krema da vrati sjaj i elastičnost koži. Preporuka: Effax Leather Balsam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...