dukikos 28 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje male igrarije na tu temu : ... malo podignut korman i zatamnjen vizir : lepo legli i taman ispunili taj zadnji deo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Cek na sajmu ima jedan kadar kad se vide nogostupi ADV style za vozaca, al nigde drugnde ih nisam video, samo u tom jednom kadru? Jel ima nogostupe i za vozaca i ove skije, kadice, odmorista, neznam kako se zove to u maksi svetu. Edit, sad vidim, nogostupi za vozaca su aftermarket i kace se na ista mesta gde i nogostupi za suvozaca. Realno bez toga nema ADV u imenu, ako ne mozes da ustanes na njemu i vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Novembar 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na sve su mislili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Novembar 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo nespretnog videa gde se vidi podešavanje vizira i instrumentalnog displeja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 11, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Hondi, ima m.da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Novembar 11, 2016 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje male igrarije na tu temu ... malo podignut korman i zatamnjen vizir Nije lose ali msm da mu ovakav oblik kofera ne stoji, nekako se ne uklapa u koncepciju.Na kocku dodati hexagonal oblik uz upusten deo sa zadnje strane, takva mi neka slika u glavi. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje male igrarije na tu temu ... malo podignut korman i zatamnjen vizir Nije lose ali msm da mu ovakav oblik kofera ne stoji, nekako se ne uklapa u koncepciju.Na kocku dodati hexagonal oblik uz upusten deo sa zadnje strane, takva mi neka slika u glavi. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Ovi koferi sa strane mogu da prodju, nije sad da se ne uklapaju. Jedino ovaj kofer u sredini nikako ne pristaje na ovakav oblik skutera. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA KS 43 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nas ne angazuju u Hondi .....bolje se razumemo od njihovih inzinjera ......sta propustaju nisu ni svesni..... Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Коментари су у вези естетског момента а не инжињеринга. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA KS 43 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kazem generalno ne mislim nista licno ....nemojte shvatati pogresno.....izvinite ako sam uvredio nekog Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Novembar 12, 2016 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koferi sa strane mogu da prodju, nije sad da se ne uklapaju. Jedino ovaj kofer u sredini nikako ne pristaje na ovakav oblik skutera. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Zato i kazem da nije lose, moze da prodje ali za moj ukus ipak moze bolje da ne kazem drugacije od drugih. Definitivno je Honda otisla korak napred i uradila nesto skroz vanseriski (u neku ruku zadala domaci konkurenciji), s'toga treba dizajnirati kofere shodno izgledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Na pravom dventure skuteru nema mjesta za fensi-šmensi điđemiđe. Sve je podrađeno funkcionalnosti. Kuferi su prilagođeni namjeni. Naće zar stavljati lakirane u istoj boji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan cekaj dok honda izadje sa cenom pa da vidis kako odusevljenje lagano pada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Не верујем да ће бити испод 10.000 а ни преко 12.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel konta neko koja je ovo dimenzija guma? Rekao bih da je prednja veca ali nemam poima koje su dimenzije??? Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Novembar 13, 2016 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vidim kao savrseno vozilo za policiju Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vidim kao savrseno vozilo za policiju Sent from my iPhone using Tapatalk a ja vidim kao savrseno vozilo za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Novembar 13, 2016 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel konta neko koja je ovo dimenzija guma? Rekao bih da je prednja veca ali nemam poima koje su dimenzije??? Sent from my LG-D852 using Tapatalk Front Tire 120/70 R17 Rear Tire 160/60 R15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Novembar 13, 2016 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ..................Jedino ovaj kofer u sredini nikako ne pristaje na ovakav oblik skutera. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока ili Kostenlos Bilder hochladen smart kljuc Kostenlos Bilder hochladen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Novembar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neće X-ADV ići preko 9 K evara, ubeđen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Novembar 13, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan a bice i on star jedno 10 godina, kad - tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nada umire zadnja... Penso positivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Nista,cekamo da EUR/JPY za neke 2 godine opet ode na preko 150,a tada ce taman i nas da krene(obecao premijer) a motorce ce imati godinu dana pa cemo i znati nesto vise o kvalitetu u koji ne sumnjam i upotrbeljivosti u koju sumnjam.Doduse,ovako cekajuci pre cu docekati invalidska kolica nego nov motor Prednosti u odnosu na NC750X DCT su koliko ja vidim jedino sto mozes lubenicu sa pijace da stavis napred medju noge(sto meni mnogo znaci),kao na svakom skuteru i nista vise. Te zicane felne sa nekim polu ADV gumama sumnjam da su za neki iole ozbiljniji OFF(17''napred malo povecali precniki 15''nazad smanjili zbog udobnosti),tj proci ce preko blatnjavog nasipa i makadamom kao i svaki drugi pa i R motor,mozda malo brze ako si spreman da se prljas i rizikujes pad. Po meni mnogo toga ce zavisiti od polozaja sedenja i osecaja jedinstva sa motorom gde NC pruza vise u odnosu na skutere(pricam o brzoj voznji) i zastite od vetra,al opet kad pomislim na lubenicu,pijacu....to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Novembar 14, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ...и боља заштита од ветра...и боља заштита за ноге да не будеш сав зашљепан када приђеш кроз неку воду/блато... И по мени супер снага за скутер за разлику од НЦ-а где је, опет по мени, преслаб за један мотоцикл. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...