muljaz 1884 Napisano Octobar 16, 2016 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva prica. Izgleda vrhunski. Dobro je sto nije teziste bas iza guzice, moze lepo da se aka po "terenu." Meni jedna stvar kod ovog modernog koncepta skutera smeta bas. Lanac. Jedna od osnovnih stvari zbog kojih volim skuter je to sto nema tog podmazivanja, prskanja, prljanja... Nisam se nesto zanimao ni za taj dct. Ako je slicno kao varijator onda nece da bude bas dobro na sporom, losem, terenu. Ako nije slicno kao varijator onda mi to opet nije skuter. Vozio sam malo onu pandursku Manu, ne znam je li to isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Octobar 16, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Variator kod skutera i DCT nemaju veze sa vezom, sto mozes videti na ovom klipu kako funkcionise DCT aut. menjac Druga stvar je to sto si ranije imao N, D i S mod (neutral, drive, sport) sa modelima od 2016-te ubacena jos 3 stepena u S modu (S1,S2 i S3) s'toga se i motor skroz drugacije ponasa u voznji tj ubrzanju. Ne bi me cudilo da u ADV-a (bilo bi pametno) ubace jos neki mod bas zbog off voznje....vid'cemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Octobar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh nemoj mi to pričati Sad još samo da dočekamo sajam na proleće ali ne biH me čudilo da ga ne bude kod nas na sajmu... Ako nije malen (a bojim se jeste) ima da jedem kilo 'leba manje dnevno dok ne skrpim novce za tog mutanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda ozbiljno radi na tome da ovaj sistem zazivi na celoj gami njihovih proizvoda. Nije tema ali je blisko, postoje (za sada) jos dva nova modela sa DCT agregatima...CTX i nesto sto se zove NM4 (Boze me sacuvaj na sta lici). Vec je receno, ali da dodam da je fundamentalna razlika izmedju recimo Mane i DCT sistema to sto Mana u sistemu ima kao i skuteri kais i varijator (cije otvaranje kontrolise elektromotor), a DCT agregati (skoro pa) klasican menjac sa zupcanicima u sprezi i duplim kvacilom...i jos kojom elektro gurabijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Octobar 16, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Honda ozbiljno radi na tome da ovaj sistem zazivi na celoj gami njihovih proizvoda. Nije tema ali je blisko, postoje (za sada) jos dva nova modela sa DCT agregatima...CTX i nesto sto se zove NM4 (Boze me sacuvaj na sta lici). Vec je receno, ali da dodam da je fundamentalna razlika izmedju recimo Mane i DCT sistema to sto Mana u sistemu ima kao i skuteri kais i varijator (cije otvaranje kontrolise elektromotor), a DCT agregati (skoro pa) klasican menjac sa zupcanicima u sprezi i duplim kvacilom...i jos kojom elektro gurabijom. ......plus jos jedan novitet, izlazi novi DCT menjač koji ce biti lakši za nekih 15 do 20kg. Do sada ovaj menjač nosi VFR, NC, CTX, Integra i ADV, msm da je u planu da se pridruži nova Afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Е кад би га убацили у ЦБ Х,решили би све моје проблеме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 16, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Afrika se nudi sa DCT-om već... P.S. mjenjač je ludilo... meni je vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Octobar 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Op, op, op Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Octobar 27, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dobar....odlican bilder hochladen kostenlos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo dobar, odlican ovako na slikama i tekstovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Octobar 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koja fotka mutanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1884 Napisano Novembar 1, 2016 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto ne posalju urednicima skuter sveta na BJB da testiraju ovaj model i da prenesu utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 1, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno, ni meni nije jasno zašto urednici skuter sveta na BJB nemaju exkluzivno pravo da prvi testiraju X-ADV, pre zvaničnog predstavljanja na EICMA2016 . Valjalo bi menadžmentu Honde skrenuti pažnju da isprave grešku, al moraju da požure - ima još samo nedelju dana do sajma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Novembar 2, 2016 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi ali bih ja ovo rado vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 7, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne slike kao uvertira pred sutrašnju premijeru u Milanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Novembar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće od ovog nešto Doduše sa kramponkama mi opakije izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 7, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobra, sto vise gledam vise mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se počela sviđat, pitamse jesam li normalan?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini kome se svidja, znaci da si normalan Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 8, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slicica uz par komentara....... ajd da krenemo od boje, u ovim varijantama ce biti bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen bild hochladen kombinacija dezena kao kod Afrike bild hochladen bild hochladen prvo sam mislio da nece imati prostor za kacigu, ali razuverio sam se jer ipak ima bild hochladen bild hochladen bild hochladen kao i osvetlenje prostora bild hochladen uticnicu 12V bild hochladen dupli disk + ABS sistem kocenja bild hochladen crash bar bild hochladen odbojnik vetra bild hochladen maglenke bild hochladen malo touring varijanta bild hochladen stitnici ruku bild hochladen sve je u Led-u bild hochladen pregledni retrovizori kao i inst. tabla bild hochladen smart key (nema klasican klju-brava) + preko dugmeta se otvara sediste i poklopac goriva bild hochladen cent. stender + zastita kartera bild hochladen zastita lanca bild hochladen parking kocnica bild hochladen bild hochladen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj dezen kao kod Afrike Twin je pun pogodak, barem sto se mene tice Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa, sad je BMW na potezu. Sledeće godine očekujemo C600GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa, sad je BMW na potezu. Sledeće godine očekujemo C600GS Nece samo BMW poceti, vec svi krenuti sa ovakvim modelima Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...