Alexa90 12457 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 4529 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam ga kupio pun entuzijazma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2144 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 981 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, za ono sto meni trenutno treba, i ADV 350 bio puna kapa i vise nego dovoljan, tako da je XAdv samo bonus na moju pricu…ne berite brige Uostalom, kad mi dodje do toga da mi treba drugaciji dvotockas - tu su oglasi… Promenio pre 2 sati član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 276 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Ti ga malo mracis, al te nazalost i razumem Promenio pre 2 sati član Mikec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...