eBoki 0 Napisano Avgust 26, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Ja sam novi na forumu i imam jednu dilemu... Planiram da kupim motor sa manuelnim menjacem, da naucim s brzinama. Najvise mi se svidja nesto na foru kroserice od 50 kubika. Raspitivao sam se za yamahu i yamasaki i za sve ostale. I na kraju sam dooso do toga da mi je ATX tomos za pocetak najbolji. Jer je jeftino i to sve... Pa me zanima da mi kazete njegove prednosti, mane, i njegovu max brzinu Unalred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 26, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi motor i upoznavanje sa manuelnim menjačem, pravi izbor. Generalka jeftina, pouzdan, mala potrošnja, lagan... Ono što sam ja vozio guralo je do 70km/h i to uz neke dorade, ovako mislim da mu je maksimum nekih 60km/h. Pošto si moj zemljak iz Vranja, za naše terene, ovo je pravi izbor za početnika. Dakle jedina ''mana'' je mala krajnja brzina, ali zato ''za u brdo'' trpi mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eBoki 0 Napisano Avgust 27, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da je krajnja brzina 60. Moj Tomos automatik koji je proizveden '73 godine, sa svim fabrickim delovima ide 56 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je, najveći ''problem'' kod njega jeste upravo ta brzina. Iskreno, da se ja pitam, kada je u pitanju početnik, nikako brže od 50km/h. Tako da ti je ovo i više nego dovoljno za početak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eBoki 0 Napisano Avgust 27, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam da vozim motor, moj skuter je iso 110, samo ne znam da menjam brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eBoki 0 Napisano Avgust 27, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan A kontrolisanje motora nije nikakav problem, samo da naucim s brzinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Pošto voliš ovakav tip motora, drži se što više off-a i treniraj vožnju po težim terenima, polako i lagano, to nije mogao da ti da ni automatik, ni skuter. Videćeš da je zanimljivije od odvrtanja gasa do kraja po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si druze jedan od retkih pametnih i odgovornih pocetnika koji su se ovde javljali za pomoc. Pa zar neces minimum nekog r keca ili tako nesto??? Salim se i svaka cast na razmisljanju. Atx je odlican izbor za to sto ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eBoki 0 Napisano Avgust 27, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eBoki 0 Napisano Avgust 27, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, znate li mozda gde ima pijaca polovnih motora u juznoj Srbiji. Jer na internetu je nesigurna kupovina, ne mogu da vidim kakav je motor, da li ce prodavac sve ispostovati i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Nema takve pijace ovde kod nas... A i to što ima da se proda na takvim mestima nije ono što ti tražiš. Mislim da je najbolje da se prvo raspitaš po okruženju, jer znam da u tom kraju ima dosta tih motorčića. Obrati se ljudima koji voze dugo motore, kao na primer Poljaničkim Vukovima, oni su sa krosevima ceo život, mislim da će te uputiti kod nekog ko ima, prodaje ili zna nekog takvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...