Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz bajkeri nova sam na ovom sajtu a vec duze vreme vas pratim pa ajd i ja da napisem nesto. polozuo sam skoro za a1 i sad mi treba motor e sad posto ja volim malo zescu voznju ja bih uzeo neku apriliu rs 125 ustv ja sam se dogovorio sa covekom samo treba da idem da je uzmem.i interesuje me kakva je tokom voznje(udobnost itd...) i kakva je sto se tice potrosnje i dostupnosti delova .da li se cesto kvari .posto sam cuo ako je vozis nezno veoma je sklona kvarovima,da samo treba ostro da se vozi u crvenoj zoni.posto sam imao priliku da je probam ali na kratko i stvarno sam odusevlje kako vuce i kako ide ali nzm da li je dobra za duzi put moze li da se ide negde dalje s njom kako se ponasa na putu...HVALA UNAPRED ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko te je informisao sto se tice tog motora, ali vidi se da nema pojma(blago receno) Prica da se motor kvari kad se vozi polako je totalna budalastina, mozda je hteo reci da nema smisla da se vozi u malim obrtajima jer motor jednostavno nema snage u niskom rezimu, sto nije boljka za rs 125 vec za 2t motore uopsteno. Sto se potrosnje tice trosi 6,7 plus 2t ulje, sto mu izadje vise nego 600cc 4t. Sto se kvarova tice, cesti su, ali razlog nije zato sto je motor los vec zato sto 99% ljudi ne vodi racuna o njima kako treba, tako da ces tesko naci neku u koju ne treba uloziti. Sta da ti pricam kad vecina njih ne zna ni koje ulje treba da sipa, onda im zariba i ispadne rotax nije napravio dobar agregat. Ja sam licno imao cagivu mito 125, za koju vazi da je mnogo nezniji motor i da se cesce kvari ali sa agregatom nikad nisam imao problem, za karburaciju necu da pricam Neces pogresiti sto se motora tice, samo nadji kvalitetan primerak, bez vecih karburatora filtera i ostalih gluposti, znaci fabricko stanje te interesuje, sipas dobro ulje imas zagarantovanu zabavu Udobnost na "trkalici" jel se salis? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje se sipa? Pa nzm ja sam imao mito ali starija sa ona dva okrugla svetla napred i meni licno nije bio mnogo neudoban sad nzm za apriliu.ustvari posle duze voznje bolele su me sake svaki put kad malo duze je vozim.ja sma je imao cagivu dve godine nikad nijedan kvar nisam imao cak ni ulje nisam menjao nijednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan I imate li neki savet kako i sta da pregledam motor da vidim da je makar malo ispravan msm al se cuje neko cukanje zveckanje.i sta se kod njih najcesce kvari(kako to mogu da proverim na licu mesta ako je to uopste moguce) msm da znam na sta da se fokisiram sta da proveram dal da ga turiram da probam malo da ga zgazim kad ga probam svaki savet bi mi puno pomogao ...hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Avgust 24, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan "dal da ga turiram da probam malo da ga zgazim kad ga probam" ..druže ako nas ložiš ok mene si pobjedio..Ali ako ne, nađi druga, drugovog druga koji se razumije i povedi ga sa sobom nek pogleda motor, to ti je prijateljski savjet..Da ne misliš da se ja pravim pametan, ja u tim situacijama kažem: "Primjetio bih da možda nešto nije ok, jedino ako bi mi prednji točak otpao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam RS125 vec godinama, mada je i ne vozim, to mi je bio prvi "ozbiljniji" motor, ne znam odakle da krenem udobnost 0, potrosnja 6-10l na 100km, ne vozi se u crvenoj zoni osim ako neces da je oteras do otpada i ostavis tamo, delovi skupi (srecom ima polovnih i pristupacnih) ja sam vecito imao problem sa karburacijom, do posle generalno, od tad peva, sto se ulja tice potrebno ti je za mesavino jer se motor samopodmazuje, nema karter kao 4t agregati nego sipas u bocu 2t ulje (sto kvalitetnije to bolje) boca je povezana sa pumpom koja ubrzgava ulje u karburator kad motor radi i tako se podmazuje, obzirom da su te pumpe takoreci nesigurne pa znaju da zakazu ja sam pravim mesavinu od 5% tj sipam ulje sa gorivom u rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru 5 posto ulja je previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idem na put da radim i usput svracam da je uzmem jer mi put ispada za dzabe. A imam jednog druga majstora al dece decko da ide pet dana od kuce sad kad ima najvise poso u radnji jbg sad mu je sezona isto kao i meni...velimire hvala na savetima ipak od prilike sam znao da nije ni malo jeftin motor ni za voznju ni za odrzavanje ali sta cu kad sam se zalepio za njega kao nenormalan.probacu malo da korigujem potrosnju manjim karburatorom i da menjam redovno ulje da ne bi dolazilo do kvara.i da li znate koje ulje je najbolje da se sipa u masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj 10 aprilia i svaka ce imati malo drugaciji zvuk (kod svake neki drugi sraf zvecka) Nema tu neke nauke. Kazu ljudi cvaja ili radi ili ne, ali kao sto sam ti rekao gledaj da bude fabricka, proveri kako radi na leru kad je topla, dal dize ler itd. probaj vidi dal trokira. Ja koristim samo motul 710 2t, moze i castrol power one 2t ali njega nema u Srbiji. 2,5 - 3% ulja ide ako nemas pupmu za mesanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnim savetima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru 5 posto ulja je previše pardon, mozda sam se lose izrazio kuburio sam sa matom ceo zivot obzirom da sam stalno sipao ipon i nista drugo sem ipona jagode, 1:50 sam pravio smesu, kako je pisalo na ambalazi, tj na 5l godiva 100ml ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Avgust 24, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru 5 posto ulja je previše pardon, mozda sam se lose izrazio kuburio sam sa matom ceo zivot obzirom da sam stalno sipao ipon i nista drugo sem ipona jagode, 1:50 sam pravio smesu, kako je pisalo na ambalazi, tj na 5l godiva 100ml ulja I ja sam svojevremeno u moju TZRku samo Ipone jagodu..već kad dimi nek dimi jagoda A 1:50 je 2% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 24, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam kažem da je ortak spustio potrošnju RS-u na ispod 3 litre, kazaćete mi da lažem k'o pas Doduše, živi u Vojvodini Inače, u proseku mu troši od 4.5 do 5.5 litara, sa devojkom pozadi. Što se tiče kupovine, gledaj da ne uzimaš neku budž kreaciju, dakle ono što tražiš mora imati fabrički izduv, airbox, odgovarajući karb... Odlični su to motori ali pošto je izvučena fina snaga iz male kubikaže, zahtevaju malo više pažnje. Vidim da pominješ da Cagivi ni ulje u menjaču nisi uopšte menjao... Nemoj raditi takve stvari, mala je investicija a problemi veliki ako se retko menja ulje... Ako je voziš do panja (po mom mišljenju, taj motor i služi tome, odlično ogibljenje, kočnice i ciklistika za tu klasu motora) i ako prelaziš mnogo, nemoj da ti bude teško da otvoriš mašinu na 15000km da vidiš u kakvom je stanju, klip je i predviđen da se menja na 15000 na njoj, čini mi se. Nađi nekog ozbiljnog mehaničara (ne priučenog, koji radi freze i kosilice pa mu je to isti đavo jer je 2t), iscimaj ga da gleda motore sa tobom, plati ga ako treba... Imam dva drugara koji se baš RS-ovima bave pa ako ti zatreba nešto konkretno, iscimaj me. Inače, proveo sam neko vreme na ortakovom RS, sjajna sprava, valja imati je u garaži, jako lepo može da se igra sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 25, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan valja imati je u garaži, jako lepo može da se igra sa njom. ko sto kolega kaze, lepo je igranje sa njom, motor nije uopste za kreni stani varijantu, ja moju drzim u garazi na kokinom brodu obzirom da sam gore skoro svaki vikend, a em lepog asfalta em lepog predela i samo gas, mada obzirom da je kod mene u porodicu juce stigla i XT600 kao treci motor, aprilijica ce na dobos verovatno, e da jos jedna stvar obzirom da si rekao da si se vec "dogovorio sa covekom" najbolje bi bilo ako imas koju sliku da postavis i da kazes koja kinta je u pitanju, obzirom da dosta nas ovde ima iskustva sa kupovinom i onim ako ne platis na mostu platices na cupriji, a te masinice ako nisu odrzavane kako treba neces se navozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Aprilia-rs125-36155055-oglas.htm Evo momci ceo oglas i cena i sve meni tu nesto smrdi jer nebi bila ona ovolko jeftina al ajd...imam neke ponude i da uzmem yamahu majesty pa akk neko nesto zna i ima iskustva s njom ako ga ne mrzi neka napise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 25, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Aprilia-rs125-36155055-oglas.htm Evo momci ceo oglas i cena i sve meni tu nesto smrdi jer nebi bila ona ovolko jeftina al ajd...imam neke ponude i da uzmem yamahu majesty pa akk neko nesto zna i ima iskustva s njom ako ga ne mrzi neka napise... Pa spolja deluje pristojno, zapravo cena je tu negde, mislim cenu danas vise diktira trziste nego stanje i realna vrednost, ja sam moju prodavao za 700e bio u fazonu da je dam za 650, ali avaj svi dodju, vide probaju, svima super al' ako bi moglo za 570, em registrovana em uradjena generalna pre 1500km, ja tu popizdim i odvezem je na Kokać za kad sam gore sto no kaze "ne'de leba", al' ove sezone ćemo videti sta i kako 3 motora je previse i obavezno povedi nekoga ko se iole razume u motore sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tazmanija 28 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 42 postova Motocikl: Aprilia Rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko te je informisao sto se tice tog motora, ali vidi se da nema pojma(blago receno) Prica da se motor kvari kad se vozi polako je totalna budalastina, mozda je hteo reci da nema smisla da se vozi u malim obrtajima jer motor jednostavno nema snage u niskom rezimu, sto nije boljka za rs 125 vec za 2t motore uopsteno. Sto se potrosnje tice trosi 6,7 plus 2t ulje, sto mu izadje vise nego 600cc 4t. Sto se kvarova tice, cesti su, ali razlog nije zato sto je motor los vec zato sto 99% ljudi ne vodi racuna o njima kako treba, tako da ces tesko naci neku u koju ne treba uloziti. Sta da ti pricam kad vecina njih ne zna ni koje ulje treba da sipa, onda im zariba i ispadne rotax nije napravio dobar agregat. Ja sam licno imao cagivu mito 125, za koju vazi da je mnogo nezniji motor i da se cesce kvari ali sa agregatom nikad nisam imao problem, za karburaciju necu da pricam Neces pogresiti sto se motora tice, samo nadji kvalitetan primerak, bez vecih karburatora filtera i ostalih gluposti, znaci fabricko stanje te interesuje, sipas dobro ulje imas zagarantovanu zabavu Udobnost na "trkalici" jel se salis? Svaka cast na misljenju, Vidi se da si poznavaoc ap.. da mogu dao bi ti Krunu a ne ovaj + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan E momci ipak posle vasih komentara odlucio sam da uzmem yamahu majesty 125 uzeo sam je pre tri cetri sata i mislim da nisam pogresio ima nekih cetrdesetak evra ulaganje oko plastike ali motor em udoban em nije neki potrosac a i ne izgleda lose.za sad neka ga pa ako se budem predomislio mozda ga zamenim ja neku apriliu..I HVALA NA SAVETIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 25, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan niđe veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexec sta da radim vreme je da zatvaram temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Al zna neko kako se zatvara tema?kako da izbrisem ovo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 26, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan AHAHAHAHAHAHHAHAHAAHA ko sto kolega rece nidje veze, jedno sa drugim e pa ne mozes da zatvaras temu moze samo admin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 26, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze neka je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...