Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Večera kod Ranka. Rumbač je prevazišao moja očekivanja, sa "bijelijem " vinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan I Gajbi, na terasi sa Vukašinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 25, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепота од живота Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Лепота од живота Ваистину! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "..djevojko u sutonu tihom, sto koracas... hkhhm moja, tebi sviiiraam ja" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan A onda....siiiiiidji do reke....veceras i ja sam dole Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan "..djevojko u sutonu tihom, sto koracas... hkhhm moja, tebi sviiiraam ja" Lemi, ovo ne ide bez linka na pesmu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 25, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I Gajbi, na terasi sa Vukašinom... A gde je Vukašin? Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "..djevojko u sutonu tihom, sto koracas... hkhhm moja, tebi sviiiraam ja" Lemi, ovo ne ide bez linka na pesmu.... ups... do mene, (jedva nadjoh neku zemsku, za tebe) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Danas je stari grad bio na redu, i za razgledanje i za kupanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 25, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam an ulcinjskoj tvrđavi pre deserak godina. Od onda se značajno radilo na njenom uređenju, i ozbiljan pozitivan pomak je vidljiv na svakom koraku. Radi se i dalje. Međutim, utisak narušava đubre koje se ne čisti u jednoj prelepoj uvalici, savršenoj za kupanje, kao i jedan neverovatan "neimar": Nekom je palo na pamet da usred srednekovne tvrđave gradi ogroman, grozomoran betonski objekt, apsolutno neprimeren za to mesto u svakom smislu, i to tako da ne samo da zaklanja pogled sa tvrđave, već se odmah primećuje i sa mora i sa obale. Radovi su odavno zaustavljeni, ali ništa se po tom pitanju ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Mala česma u sred zidina dar je Roratijanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je i za plažu. Idemo na novu, ove godine otvorenu podno zidina starog grada, na zapadnoj strani. Savršen mir i tišina na odlično uređenom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, ovo je lozinka za net okačena na zidu kafea na plaži. Međutim ima i fora: sa "W" umesto V! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan A na drugom zidu, preporuka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ti bio ti, kad ne bi okacio neki but ili neko smece, da zamirisi u putopisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Avgust 26, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ti bio ti, kad ne bi okacio neki but ili neko smece, da zamirisi u putopisu. Gulity as charged! To je ipak, realan život..... BTW, Hvala za onu, najbolju do sada "Jedinu moju" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...