Duxill 1276 Napisano Avgust 17, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam zadovoljstvo da upoznam dvojicu naših ljudi koji su odvalii Route 66. Mislim da ovaj momak iz Beograda, Dušan Kuzmanov, zaslužuje mesto na BJB-u sa putopisnom reportažom koju je objavio VICE Srbija. Prepoznaćete neke drage likove sa Foruma... Uživajte... http://www.vice.com/rs/read/put-kroz-ameriku-na-dva-tocka-hedonizam-jaca-organizam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno sam zeleo da napravim ove godine, ali su me odbili u US ambasadi uz objasnjenje da sam vec duze vreme (16 god.) razveden i da trenutno nisu u mogucnosti da mi daju vizu. A, trazio sam na 3-4 nedelje turisticku, poneo sam kilu papira, dokumenata, uverenja o bankovnim racunima, vlasnickih listova nekretnina i ostalo, al ne vredi. Ispunjavam ja vise uslova nego 80% onih kojima daju vize. Al nema veze. Ova turneja mi je skoro bio zivotni san. Drago mi je da vidim kada drugi to odrade. U tekstu pise BANE. A, ako je to Bane (Motoholic) sa naseg foruma, onda je to jos jedan dokaz da je Bane VELIKI domacin i prijatelj u US. Od vise prijatelja sam cuo da Bane sve ugosti onako domacinski i prijateljski. Moj dobar prijatelj iz Splita, Zeljan Rakela mi je pricao da kada je bio u US motorom, da je isto tako bio jako lepo ugoscen i od Baneta, a i kaze mi da je spavao kod Pabla (BJB) i da je bilo lepo druzenje. Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...