Darko Mihajlovic 4988 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan rasprodao sam ozvucenje , klinci porasli malo pa stim u vezi - na prodaju Fiat stilo , 2004 god , 1.9jtd , 115ks , dynamic paket opreme... auto je kod mene 4 god , posedujem servisnu knjizicu od prvog dana , na satu je sada oko 214.000 km , kupljnen sa oko 160.000km , od tada radjen svaki redovan servis na 10.000km , veliki servis radjen na 182.000km , klima servisirana i napunjena pre 100km .registrovan do decembra 2016 -tempomat -dvozonska digitalna klima -podesavanja volana po visini -airbag vozac + suvozac -abs -fabricki cd -alufelne -alarm -centralno zakljucavanje -tonirana stakla -sedista po visini -city servo volan -elektricni retrovizori -gomila jos gluposti , mrzi me da se secam svega agregat je u izvanrednom stanju , ne trosi ni gram ulja , nikakvih lampica upozorenja na tabli , sve je pod konac... limarijski je korektan , nigde truo , na haubi postoje nekoliko udubljenja ( predpostavljam od grada ) , takvog sam ga i ja kupio ... cena bi bila 2800e.. to je to , ako sam sta zaboravio - pitajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Avgust 19, 2016 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan moze delete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...