brkicNS 139 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko kako i gde mogu pronaci komplet zbica (moze i pojedinacno) za 15" tocak? Na svim mestima gde sam trazio, koga god da sam zvao, trazio po netu, imaju zbice za 16" i iznad, 15" kao da niko ne pravi. Dajte neki savet, kontakt, bilo sta... Pozz, Marko NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 28, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Drugojačije komfekcioniranje točaka teoretski da, praktično komplikovano. BMW žica prava, postoji naj kraća od 140mm za nipl M4 i to je jedna od retkih sa metričkim navojem, obično su varijacije colovnih. Imaš momka negde u Jagodini il tu negde, on navodno pravi žice po uzorku pa probaj da nađeš kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Drugojačije komfekcioniranje točaka teoretski da, praktično komplikovano. BMW žica prava, postoji naj kraća od 140mm za nipl M4 i to je jedna od retkih sa metričkim navojem, obično su varijacije colovnih. Imaš momka negde u Jagodini il tu negde, on navodno pravi žice po uzorku pa probaj da nađeš kontakt. Nisam nigde rekao da su za BMW. A i zadnja guma tesko da moze biti 15" Hvala za kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Da ti skrenem paznju, da se ne pretrcis u neznanju: navoj na zicama/zbicama nije rezan, vec valjan. To znaci da je deo sa navojem siri od ostatka zice, a ne kao kod narezanog navoja, gde je isti uzi od ostatka materijala na kome se nalazi. PS. Kako 12,5mm duzine? kolicne su to zice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 29, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Drugojačije komfekcioniranje točaka teoretski da, praktično komplikovano. BMW žica prava, postoji naj kraća od 140mm za nipl M4 i to je jedna od retkih sa metričkim navojem, obično su varijacije colovnih. Imaš momka negde u Jagodini il tu negde, on navodno pravi žice po uzorku pa probaj da nađeš kontakt. Nisam nigde rekao da su za BMW. A i zadnja guma tesko da moze biti 15" Hvala za kontakt Izneo sam ti podatak za naj kraću žicu za koju znam, pogledaj koja dimenzija piše na obruču, guma je 165x15, a ista dužina od 140 mm ide i na obruč od 18", sve zavisi od prečnika glavčine, kako ti je i SHOKLA napomenuo: Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Da ti skrenem paznju, da se ne pretrcis u neznanju: navoj na zicama/zbicama nije rezan, vec valjan. To znaci da je deo sa navojem siri od ostatka zice, a ne kao kod narezanog navoja, gde je isti uzi od ostatka materijala na kome se nalazi. PS. Kako 12,5mm duzine? kolicne su to zice??? Za nuždi i neki komad dok se ne snađe, može da uzme neku deblju žicu stabla 4mm i napravi novu niplu, sve u metričkom koraku pošto colovne ureznice teško da se nađu, ili da na toj debljoj žici kod veštog strugara nareže navoj prema postojećem niplu ako je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Da ti skrenem paznju, da se ne pretrcis u neznanju: navoj na zicama/zbicama nije rezan, vec valjan. To znaci da je deo sa navojem siri od ostatka zice, a ne kao kod narezanog navoja, gde je isti uzi od ostatka materijala na kome se nalazi. PS. Kako 12,5mm duzine? kolicne su to zice??? Da, da, znam. Ako na 3.5mm urezem navoj nece biti dovoljno jer je navoj stariji od ostatka zice. Zato i trazim 4mm. 12.5mm je 100%. To su zbice za Hondu Rebel 125cc. Ni manjeg motora ni veceg problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 29, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To su žice sa "udicom", najbolje da naručiš kod Delte, doći će za desetak dana al traži informaciju o raspoloživosti pošto to obično prećute pa ko zna kad i da li će stići, sve osim OEM žica i par izuzetaka je budževina teška. A vidi i od kineskih kopija motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan To su žice sa "udicom", najbolje da naručiš kod Delte, doći će za desetak dana al traži informaciju o raspoloživosti pošto to obično prećute pa ko zna kad i da li će stići, sve osim OEM žica i par izuzetaka je budževina teška. A vidi i od kineskih kopija motora. Ok, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 29, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Da ti skrenem paznju, da se ne pretrcis u neznanju: navoj na zicama/zbicama nije rezan, vec valjan. To znaci da je deo sa navojem siri od ostatka zice, a ne kao kod narezanog navoja, gde je isti uzi od ostatka materijala na kome se nalazi. PS. Kako 12,5mm duzine? kolicne su to zice??? Da, da, znam. Ako na 3.5mm urezem navoj nece biti dovoljno jer je navoj stariji od ostatka zice. Zato i trazim 4mm. 12.5mm je 100%. To su zbice za Hondu Rebel 125cc. Ni manjeg motora ni veceg problema. Ponovo pitam: 12,5mm? To ti je 1,25cm??? :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, ni sve zbice za 15 tockove nisu iste duzine. Zavisi kako su ispletene, i kolikog je precnika glavcina na kojoj su montirane. Samim tim, cenim da bi u nekoj varijanti mogao da uzmes i duze zbice, i da ti ih neko preplete na drugaciji nacin, tako da im na taj nacin anulira duzinu. Samo bi u tom slucaju morao da odradis ceo tocak, a ne samo da dodas/zamenis ostecene zbice... A za 16, 17, 18 i 19 cola tockove imas zbica na Kupindu, npr... Da... Trebaju mi 12.5mm duzine 3.5mm ili kada bi nasao bilo sta duze od toga, ali 4mm debljine pa da je skratimo i urezemo drugi navoj... Da ti skrenem paznju, da se ne pretrcis u neznanju: navoj na zicama/zbicama nije rezan, vec valjan. To znaci da je deo sa navojem siri od ostatka zice, a ne kao kod narezanog navoja, gde je isti uzi od ostatka materijala na kome se nalazi. PS. Kako 12,5mm duzine? kolicne su to zice??? Da, da, znam. Ako na 3.5mm urezem navoj nece biti dovoljno jer je navoj stariji od ostatka zice. Zato i trazim 4mm. 12.5mm je 100%. To su zbice za Hondu Rebel 125cc. Ni manjeg motora ni veceg problema. Ponovo pitam: 12,5mm? To ti je 1,25cm??? :stabre: Haha... Mudro zboris. 12.5cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yava 0 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: sombor Motocikl: Suzuki VN 600 i Yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozz ako nisi nasao.. pogledaj u oglasima .. na 10 strani sad mozda i koju vide.. decko prodaje zbice za 15 coli ..od jamahe sad ja merio moje 12.5 cm su .. evo ti broj ako te mrzi trazit..0637173162 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan pozz ako nisi nasao.. pogledaj u oglasima .. na 10 strani sad mozda i koju vide.. decko prodaje zbice za 15 coli ..od jamahe sad ja merio moje 12.5 cm su .. evo ti broj ako te mrzi trazit..0637173162 da, da... video sam ih jos onda. kupljene fali koja nitna al sta sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...