suchpro 56 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Upisao sam auto skolu pre izvesnog vremena, medjutim nisam nesto preterano odusevljen voznjom automobila. Oduvek sam voleo da vozim bajs, bla bla. Da skratim, pokusacu da se prebacim na A1 ili A2 i da polozim to umesto B kategorije. Po zavrsetku zelim da kupim skuter od 125cc. Imam 1500e u kesu i spreman sam da istrcim jos toliko u vidu nekog kredita/rata. Voleo bih da to bude nov skuter a ne polovan, mada opet nemam pojma nista o motorima generalno tako da nije ni bitno. Honda PCX 125 mi je zapala za oko, izgleda ok i koga god da sam pitao kazu da je super. Moji su vozili civic-a 2011 koji je mene odusevio pa se nadam da i hondini motori bude slicna osecanja. Da li imate neke preporuke koje jos marke da pogledam? Da li uzimati novo ili polovno? Generalno hocu da vozim i da ne razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kupi opremu za pocetak ,kaciga jakna ,rukavice ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Kupi opremu za pocetak ,kaciga jakna ,rukavice ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Hvala na savetu, to sam zaboravio da spomenem da mi je potrebna i oprema. Pa ako neko ima savet za marku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Biraj https://www.louis.de/en/produkte/motorcycle-textile-jackets/870 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 16, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103372-lucky-vladano-moto-oprema/page-32Tu traži opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103372-lucky-vladano-moto-oprema/page-32 Tu traži opremu... Biraj https://www.louis.de/en/produkte/motorcycle-textile-jackets/870 Pogledacu na ovim sajtovima ponude. A sti se tice samog motora sta bih jos mogao da pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dovoljno godina polazi odmah A,a ako nemas za A a imas za A2 moj savet je da polazes za A2 zbog toga sto sa 2 godine posedovanja A2 dozvole mozes odmah da polazes za A i time ustedis 4 godine.Tako sam ja uradio barem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dovoljno godina polazi odmah A,a ako nemas za A a imas za A2 moj savet je da polazes za A2 zbog toga sto sa 2 godine posedovanja A2 dozvole mozes odmah da polazes za A i time ustedis 4 godine.Tako sam ja uradio barem Nemam dovoljno za A, pa sam planirao da polazem za A2. Koliko sam razumeo, za A2 nema ogranicenje kubikaze vec samo snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 16, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Ali odnos snaga/težina mora da bude do 0.2 čini mi se. Što znači, može i 1800 ccm ali da bude čoper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...