Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav svima - predstavljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: BMW R850

Cao, ja sam Alex iz Beca, rodzeni Beclija

nakon sto je zivot i put, roditelje naterao iz tadasnje sfrj u inostranstvo.

Volim motore, cak sam sad prodao kola - da bi ponovo mogo da ih vozim.

Pratio sam vas forum, vec nekoliko godina, jer mi je uvek bio inspirativan, sta se ticu putopisi, a isto tako krug po srbiji i ture do jadrana, kroz bosnu, albaniju me jako zanimaju. Kolima sam obisao Srb - CG, bezbroj puta - a ovog leta planiram da napravim manji krug - Bec - Beograd - Jadranska magistrala - Bec i vasi putopisi mi daju poverenje i orijentaciju kuda ici, gde stati i provesti lepo vreme. Hvala vam za to!

Imam 43 godine, vozio sam skutere od 50ccm, pa skutere od 125 ccm, pa i staru Vespu od 200 ccm. Vozio sam dve godine Hondu CBF 600 iz 2004 god. sa ABS-om. To mi je bilo bitan kriterijum, radi sigurnosti i bezbednost. Pa sam menjao "glavu za glavu" i vozio Ducati ST 2 iz 99. godine. Jedino sto nije imao ABS, pa sam se u gradu i guzvi - za malo zakucao u jedan kombi.

Slomnjen lakat me mucio neko vreme, ali uspeo sam da prodam Ducati, i nekako nasao BMW r850r iz 2001 godine, bez ABS-a, ali u odlicnom stanju, i tako da sam opet krenuo na duze relacije. Malo sam se sad uvezbao u Stajerskoj sa Austriske strane, malo i kroz Sloveniju i uskoro cu krenut na put.

Nadam se da vas necu baciti na muke, kad citate neki moj tekst. Ali eto, skolovan u austriji - a pravopis ( ironija) pokupio uzput.

svima pozdrav i sve najbolje, sigurnu voznju,

alex

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Којекуде, 484 postova

Dobro došao drugar! Ne opterećuj se pravopisom, za razumeti je. No nećemo ti oprostiti nedostatak fotki i zanimljivog teksta sa puta :) Šala. Pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja