Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 15, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se, mada nisam neki pisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 15, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se, mada nisam neki pisacSamo da ne ostanes trudan Slike znaju vise da kazu od rijeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1275 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo nastavi tako, očekujemo još slika i opisa o ponašanju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3125 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo kokice, moram da idem po nove. Lepa priroda, lep put, pozdrav i sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halja 1 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Tutin Motocikl: Crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, motor ti je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio jedan od tezih dana u mojoj bajkerskoj karijeri. Prvo je krenulo od sinoc, velika pica sa ljutim paprikama i zalivena sa tri zidara, probudio sam se u 3 ujutru, usta mi suva kao pustinjski vodovod. Napih se neke bljitave vode sa slavine, ali posle toga nisam mpgao da zaspim, jedva sam docekao 7 da se odjavim iz hotela i da krenem.. Ruta je bila kao iz snova, Dolomiti, odvezao oko 10 prevoja, i krenuo ka Sloveniji. U Sloveniju ulazim kod mesta Zaga, i tu krece zajebancija, umesto da odmah nadjem smestaj, ja kucam u navigaciju Kranjska Gora. Izlazi da je udaljenost 60km, i ja resim da krenem iako je vec 19:30. Nisam sipao gorivo, racunajuci bice negde pumpa do Kranja, krecem sa rezervom upaljenom da vozim. Navigacija me salje nekim sumskim puticima, puni rupa, nigde zive duse, pocinje opet kisa da pada ali ja tvrdoglavo nastavljam da vozim umesto da se okrenem i da se vratim..Uglavnom tih 60km je se oduzilo na 2 sata, i tek u mestu Skofija Loka sam naisao na pumpu. U bukvalno zadnjem momentu, natankao sam 21 litar, a rezervoar je 22.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Gajo slike su dobre, a i motor si odlicno odabrao. Ne sećam se sta sam te onda 'savetovao' kad si se troumio, ali odličan je izbor. Ta zelena linija ga je zavrsila do kraja Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ova grupa bajkera sa slike je jedna od najbrzih grupa koje sam ikada sreo, u grupi su dve bajkerke, neverovatno kako voze. Kada sam napravio ovu sliku, prokomentarisao sam da voze kao profesionalci, oni se samo nasmejase.. Tek sam posle provalio da na koferu od gs-a pise polizai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Savo, zaboravio sam i ja sta si me savetovao Nije los motor, mom stilu voznje odgovara, jedino je malo zeznut na krivinama od 180', tu je borba sa njim, posto je bez kofera tezak nekih 300kg. Motor je stvoren za brze magistrale sa blagim krivinama. Inace za duze putovanja bi trebalo staviti neko gel sediste, ovo fabricko ubija pozadinu.. Jos jedna zamerka mu je to sto jede gume i kocnice, ali verovatno i ne moze drugacije sa tom masom i snagom. Sve u svemu dobra masina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 548 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ova grupa bajkera sa slike je jedna od najbrzih grupa koje sam ikada sreo, u grupi su dve bajkerke, neverovatno kako voze. Kada sam napravio ovu sliku, prokomentarisao sam da voze kao profesionalci, oni se samo nasmejase.. Tek sam posle provalio da na koferu od gs-a pise polizaiPostoje takve grupe vozaca....secam se predposle godine smo nas nekoliko isli od Herceg Novog prema Baru,popodnevni sati,velika guzva,a mi nalazemo izmedju kolona,onako prstimo solidno...i sve mislim da smo na granici vec da preterujemo,da brze u tim uslovima nemoze....kad odjednom kao roj osova 6-7 Slovenaca,vecinom sa suvozacicama,svi u sorcevima i majicama i na R-ovima, samo nose na kolenima i laktovima protektore,nicu sa svih strana,bilo je kao u ratovima zvezda hahahah...ono u zivotu nisam video i dan danas mislim da je nemoguce...pratili smo ih skoro 800metara ))))))) verujem da su neki kaskaderi ili ko zna...nismo stigli da ih priupitamo Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Haha, i ja sam mislio u bre al ga przim...Dok me ovi nisu pretekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1812 Napisano Avgust 17, 2016 abc, 905 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kuda si proso kroz Alpe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan srećno brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan publika baca opklade hoces li se ugledati na SHELLEta Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan publika baca opklade hoces li se ugledati na SHELLEta Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока[/quote Ahahaha Ma de ja to umem, covek treba da se rodi za to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo jedne slike od danas,posto sam trenutno prepariran. 700km danasnja tura a auto put samo u duzini od 20km tacnije od Sida do Rume. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 548 Napisano Avgust 18, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Shelle,tesko da neko moze njegovim putem proci i njegovim konceptom...jer nema ni planiranog puta,a boga mi ni koncepta ...kralj Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Kuda si proso kroz Alpe Od Pfundsa u Austriji, krenuo ka Italiji, usao pored potopljene crkve u mestu Curon Venosta, zatim prema Fondo, Cavalese, Paneveggio,Dont,Venas du Cadore,Tolomezzo, Zaga(Slovenija)..Morao bi da vidis na mapama, da bi ti bila jasnija putanja. Od prevoja bi posebno izdvojio Duran pass,tu sam u jednom momentu pomislio, jbt ovo je bolje od keksa ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se vratim na jucersnji dan. Krenuo sam iz Kranja u planine prema Jezerskom, zatim usao u Austriju i krenuo prema Dravogradu, od Dravograda przio veoma brzom magistralom u kanjonu Drave prema Mariboru od Maribora prema Gorisnici, zatim usao u Hrvatsku, u Hrvatskoj pocinje veoma duuugo smaranje, vozio magistralom prema Osjeku, Vukovar, i u Srbiju usao na prelazu Tovarnik. U Hrvatskoj je magistrala dobra, ali ide samo pravo, 300km bez krivine...Na nekim mestima je moglo ozbiljno da se da po gasu, prvi put sam video zanimljivo resenje za usporavanje saobracaja, naime prvo nailazi tabla koja meri brzinu, ukoliko se prekoraci brzina do 20km/h, samo pise da se uspori, preko 20km/h pise palim crveno i 200m dalje stvarno ima semafor i svetlo se menja u crveno..Zanimljivo resenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1812 Napisano Avgust 18, 2016 abc, 905 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kuda si proso kroz Alpe Od Pfundsa u Austriji, krenuo ka Italiji, usao pored potopljene crkve u mestu Curon Venosta, zatim prema Fondo, Cavalese, Paneveggio,Dont,Venas du Cadore,Tolomezzo, Zaga(Slovenija)..Morao bi da vidis na mapama, da bi ti bila jasnija putanja. Od prevoja bi posebno izdvojio Duran pass,tu sam u jednom momentu pomislio, jbt ovo je bolje od keksa ) Ah ti Dolomiti. Prošle godine sam prošao tu. Ovo je slika sa Passo Rolle koji blizu rute kojom si prošao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Video sam putokaz za skretanje prema Passo Rolle, ali sam iskreno bio u zurbi da sto pre stignem kuci, posto mi je odmor dosta kratak, u povratku cu ga ubaciti u rutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1812 Napisano Avgust 18, 2016 abc, 905 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u tom podrucju dosta i svi su dobri ns svoj nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1839 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1390 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da nastavim dalje, tura je se vec pre dve nedelje zavrsila.. U Srbiji sam odvozao nekoliko krugova, uglavnom u regionu Zlatibora i Tare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...