Fighter1998 2 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, imam neku smjesnu ponudu za neki kawasaki kross, ali je motor stariji od Grcke, vozio bih ga po selu, po sumi, gdje nema policije, da li neko moze da mi kaze vise informacija o tome motoru? Eto i par slika, mogu da izbacim i snimak kako radi. Za njega mi trazi oko 170 eura. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Avgust 13, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako pali i ide kupuj Tomos automatic u takvom stanju je 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali sa automatskim menjacem. Ovaj ima manuelni pa i cena ide dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 13, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, imam neku smjesnu ponudu za neki kawasaki kross, ali je motor stariji od Grcke, vozio bih ga po selu, po sumi, gdje nema policije, da li neko moze da mi kaze vise informacija o tome motoru? Eto i par slika, mogu da izbacim i snimak kako radi. Za njega mi trazi oko 170 eura. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Radi se o Kawasaki-u KE 125 iz 70-tih godina prosloga vijeka. Zadnji amortizeri su stavljeni od MZ-a. http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_ke_125_1977.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 13, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nekad kupovina starog kros motora zna da bude poprilicna zajebancija...jer za taj stari motor delova skoro i da nema,a i kad nadjes to je uglavnom skuplje nego za mladji motor...a cvaja ko caja malo malo pa se pokvari.... Mi smo jednom drugaru radili cr 250 82.god...generalna ga izasla daleko skuplje nego da je radio na cr 4-5 godina starom......kasnije mu pukne cilindar,njegovom greskom...jedva ga nekako nasao u francuskoj...sad bi ga prodao a ne moze da izvuce ni treci deo para koliko ga je kostao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Vrijedi li tih 170 eura? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Avgust 13, 2016 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vrijedi li tih 170 eura? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока DA, vredi. Video sam takvih par komada po Banjaluci. Izgleda da je tamo bas popularan, ili su pronasli zaturen kontejner pun tih motorica. Ovaj na tvojim fotkama je daleko najlosiji primerak koji sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha, i ja sam iz BL Odoh sutra po njega. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda dati 170€ za ovo??? Razmisli, ne zaleci se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ga, uzivo je ljepsi, a ide ko raketa, pali ekstra, kad dodjem kuci bice mozda neka slika/snimak. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 14, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti proveri jel moze ta raketa da se zaustavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavila se Danas se vozim i krenu nesto da mi puca iz auspuha, odmah sam posumnjao na elektroniku, dosao kuci, ugasio, usao da jedem, da upalim motor, nece, izvadio svjecicu, kad ne baca varnicu, probao par razlicitih, ni jedna nece. Skinuo ono deklo, kad tamo paljenje Iskra 6v 17w, je li moguce da je izgoralo?ako jeste od cega je najbolje da stavim elektorniku kompletnu? Pomagajte ljudi ako Boga znate. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda dati 170€ za ovo??? Razmisli, ne zaleci se Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sad polako da otkrijes uzrok i da ga sredis. Iskusniji kad kupe ovakav motor, prvo ga rasture i srede, pa onda voze. Nadam se da je nesto banalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moze se reci totalni pocetnik, da li neko moze da mi kaze sta da pokusam? Do cega bi moglo biti? Je li slaba za njega ta elektronika? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Avgust 14, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si totalni početnik moraš kod majstora. Ili makar kod nekog ko se razume i hoće da se zeza sa tom budževinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 14, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ili je crkla platina,kondezator,ili je po svemu sudeci okrenu konus na magnetu ili je pukla kajla, uglavnom to paljenje moze mada nije bas originalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Otjeracu do autoelektricara, ima jedan zna mog starog, pa neka mi to sredi. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 15, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Decko je iz Banja Luke, jedino ako Bokilic nije uveo servis na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Da sam blize otjerao bih. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, Bokilic terenise. Ono sto je nejasno je radi li u romingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam novo kompletno paljenje 12v 50w, hvala vam na pomoci Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna nekog dobrog majstora, okolina BL, tj moze i Sipovo, neka mi ga preporuci, kad sam platio kompletno paljenje, platicu jos i da mi stavi covjek i gotovo. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...