Dudic90 375 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Da li neko zna gde mogu da se kupe i koliko koštaju gumice prednjih kočionih klješta za SRAD 750? Hvala unapred na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan sigurnost zrenjanin pravi po meri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan meni su radili skoro za zadnja kociona klesta, uradili sve ok. dobio 2 prasinjare, 2 kompresione uljne gumice, gumeni poklopac za sisicu za ozracivanje. sve izaslo oko 300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sigurnost zrenjanin,kupovao za hondu 750, brže i jeftinije nego ostale opcije.. Tražiće ti prečnik klipa, izmeri šublerom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Meni nisu pravili, imali na stanju, ali ne po modelu motora ili klješta, samo po dimenziji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda mogu da naprave gumice za cilindar hidraulicnog kvacila...onaj na rucici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kako da odredim dimenziju koja mi treba. Da li mora da se salje uzorak njima ili tu ima neki standard? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi ih, ali mislim da je bolje da šalješ.. U mom slučaju, merio sam prečnik klipa, pogodilo se a znaju o čemu se radi, neko je već kupovao, pasuje savršeno, a oznaka na pakovanju-scooter Gumu ne možeš da izmeriš precizno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...