Vjeko 178 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodjem do potvrde za registraciju navedenog skutera? Uvoznik u Srbiji ne postoji, a neophodna mi je ta potvrda zbog produzetka registracije. Imam sve ostale neophodne papire sem toga. Dajte mi neki savet ili pomozite, ako je ikako moguce. Unapred hvala. Ako tema nije za ovaj deo foruma, administrator neka je prebaci gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da se raspitas na nekom od mesta AMSS gde se pregledaju vozila iz uvoza, tebi je potrebna potvrda proizvodjaca ili ti COC. Oni imaju svoju neku bazu podataka, pa mozda mogu da ti izvuku potvrdu, znam da to rade za vozila iz uvoza koja nemaju COC. Plati im se 3000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговору! Можда нисам био јасан, али у питању је папир о максималној брзини... То може да се добије у АМСС? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ok to je slicno, opet mozes da se javis u Amss gde se rade homologacije, oni ce ti dati savet. Evo procitaj tekst mozda ti bude jasnije: http://www.moto-berza.com/moto-vesti/saveti/kako-do-potvrde-za-registarciju-skutera-/ Imas i ovde temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109446-potvrde-za-registraciju-skutera-do-50ccm-potrebna-pomoc/page-3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Пуно хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...