nebojsa887 45 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaže u potrazi sam za dobrim primerkom Kawasakija zx9r.u obzir dolazi 98' i mladje godište. Bitno mi ja da nije lupan,farban,i da nema preko 50.000 km predjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 6, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji takav??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 6, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...postoji.... moj.... ali ne znam za koje bih ga pare prodao a da nebudem bezobrazan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 6, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan e i taj motor je show program. eno u oglasima od 1400e do 2500e traze... ne znam, nisam pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Evo dacu primer posto sam ja prodao pre dva meseca hondu 929. Motor sto bi rekli kao iz radnje,kompletan u prvoj boji bez jednog dinara ulaganja sa predjenih pravih 36.000 km. Pre prodaje izmenjan sav potrosni marerijal,gume,lanac lancanici,plocice na kocnicama,ulje i semerinzi prednjih vila,lezaj kormana i jos po nesto ne mogu svega da se setim. Plan je bio da vozim tu hondu par godina ali.....ne lezi mi i prodata je za 2800e. Dakle Grofe daj ponudu pa da se dogovaramo . Ta kawa mi lezi i odluka je pala da bas nju kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 6, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Vozim zx9r 2000 godište već treću sezonu. To je prva od E serije, prezadovoljan sam sa njom, sve mi odgovara no imam još u planu da promenim vizir iz MRA Bubble za touring zarad bolje zaštite od vetra i prednja creva za pancirna jer su me drugari nešto natripovali da će onda bolje kočiti, mada meni i ovako odogovara. Motor uglavnom koristim za touring vožnju u dvoje, ako bude sreće (para) onda i na Navak na Open day da ga isteram. Ne razmišljam o prodaji jer za tourera sa takvim karakteristikama moram da dodam makar 1000e (koje nemam) ... Sada sam pogledao oglase i samo onaj iz Čačka po 2800 mi izgleda ok ...od E serije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ja oglase,zvacu tog iz cacka. Stavio je mutne i nejasne slike kao da nesto skriva pa me i to odbija. A i kilometara ima prilicno. Ja sam vozio generaciju pre 98 i sluzio je odlicno. Drugar ga vozi,sad ima 100 hiljada skoro fali koji km do sad bez kvara. Prodaje se i u Svilajncu zeleni 99 god za 1800e. Deluje mi ok. Malo mi je daleko al mislim da cu otici da ga pogledam. Grofe je postoji sansa da vidim tvoj motor cisto da posle mogu da uporedim stanje sa nekim drugim ako budem isao da gledam? Nisam imao dodira sa tom E serijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 7, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dodji slobodno. Poslaću ti broj telefona na PP javi se i dodji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Grofe javljam se. Razlika u ceni onog iz Svilajnca i Ovog u Čačku je celih hiljadu evrića. Pitam se dali taj E model zaista toliko vredi. Dali neko od vas poznaje motor iz Svilajnca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Cacku sam od sledeceg utorka, pa mogu da ga pogledam ako neko od kolega želi, i da postavim bolje fotografije? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Cedo hvala na ponudi,ako sta zatreba obavesticu te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Drugari motor je kupljen ali zbog lose finansiske situacije odlučio sam se za nesto starije i jeftinije. Kupio sam Suzukija GSXR 750 iz 91' godine. U solidnom je stanju,oklopi su lepi celi agregat lepo radi. Imaš sitnih nedostataka ali ništa strasno. Do proleća ce biti kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan grofe znas li jel resen problem sa menjacem (koji stalno prijavljiju po forumima) na tom 2000 godiste, problem koji je ima C2? Da ode treca i peta brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Septembar 5, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan motor iz svilajnca je trenutno u srbobranu. u fabrickom je stanju. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 6, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 25 godina? Ne bojiš se da će da ti otpadnu točkovi na prvoj rupi? To je za otpad... Posle se čudite kada izađe "iznenada izgubio kontrolu..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 6, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima koliko godina ima motor? Jel ti odrzavas svoju masinu? Ili samo sipas gorivo i ni na sta drugo ne brines? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Tamo su gume od marmelade a točkovi su od čokolade" Jeste nego šta nego je za otpad. Zato ja živim u novoj zgradi, plasim se da se ne sruši koji sprat od silnih godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 6, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, prodaj ti to sto prije, pa kupi novi skuter. Bog da te vidi, pa cak i ako naletis na rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3066 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju kupio si odličan motor, ako je održavan i ako ga ti održavaš i na kraj svijeta ako treba .. A blaženi bili koji ćute, jer nemaju šta da kažu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 6, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Drugari motor je kupljen ali zbog lose finansiske situacije odlučio sam se za nesto starije i jeftinije. Kupio sam Suzukija GSXR 750 iz 91' godine. U solidnom je stanju,oklopi su lepi celi agregat lepo radi. Imaš sitnih nedostataka ali ništa strasno. Do proleća ce biti kao nov. Daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Septembar 6, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 25 godina? Ne bojiš se da će da ti otpadnu točkovi na prvoj rupi? To je za otpad... Posle se čudite kada izađe "iznenada izgubio kontrolu..." imaš podforum o skuterima, piši malo tamo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 6, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan grofe znas li jel resen problem sa menjacem (koji stalno prijavljiju po forumima) na tom 2000 godiste, problem koji je ima C2? Da ode treca i peta brzina? kažu da je rešen... mada koliko sam na zx9 forumima uglavnom se samo kod nas žale na menjače.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Septembar 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan grofe znas li jel resen problem sa menjacem (koji stalno prijavljiju po forumima) na tom 2000 godiste, problem koji je ima C2? Da ode treca i peta brzina? kažu da je rešen... mada koliko sam na zx9 forumima uglavnom se samo kod nas žale na menjače.... to je zato što kod nas ima najviše poslednjih mohikanaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 7, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li su kod nas sve mohikanci pa sjebu menjace ili su u pitanju lose odradjeni zubcanici/viljuske u menjacu. Negde sam citao da znaju da se iskrive i da zubcanici "tupe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Evo pokusao sam po prvi put da postavim slike preko telefona,nadam se da sam uspeo. A sto se tice kawe zx9r to je fantastičan motor,ja sam ga imao i uzivao sam vozeci se na njemu. Sto se tice menjaca ja licno nisam imao nikakvih problema,drugar ga vozi u tu je sad oko 100.000 km. Radi sve bez greške,do sad ni jedan jedini kvar. Slika cu motor i km sat ovih dana i postaviti ovde cisto da ne ispadne da sve ovo prazna prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...