PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor yamaha mt-07 2016. zainteresovani se mogu obratiti na jakendza@gmail.com Хвала Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, vidim da se nakupila i ona 2 nedostajuca posta. Cestitam ! Mali savet: okaci i cenu, nesto podataka i koju sliku, kupci to vole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, vidim da se nakupila i ona 2 nedostajuca posta. Cestitam ! Mali savet: okaci i cenu, nesto podataka i koju sliku, kupci to vole. A neka hvala, samo adresa i predmet prodaje i onako me bije glas da sam "ваћарош", Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisi i mail adresu i stavi samo prve tri cifre broja telefona, da bude zanimljivije 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, dovoljno je - Prodajem motor. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koje ne interesuje kupovina motora iz ovog oglasa, hade da otvorimo posebnu temu pa tamo sve ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sto pre ukapiras da neko dobronamernim komentarima pokusava da ti pomogne da prodas taj motor bice ti lakse. Jel si ti video slike tog motora pre nego sto si ga kupio? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koje ne interesuje kupovina motora iz ovog oglasa, hade da otvorimo posebnu temu pa tamo sve ovo. Onda mozes i sam da zakljucas temu pa nece biti ovih dobronamernih komentara koji tebe nerviraju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ama ovo nije tema nego OGLAS. jednsotavno informacija de neko nesto prodaje i/ili kupuje cemu price bilo joje vrste ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Toliko si jurio 100 postova, da dobijes pristup podforumu Prodajem u okviru OGLASA i onda nisi postavio oglas tu? Dzabe si se trudio covece i pisao one sramne postove Aj ne lupetaj vise, ako umes da citas, citaj i ne lupetaj vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan još ti pomažemo. Po njegovoj reakciji bi se reklo da mu pomazemo da dobije cir na zeludcu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 3, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Što me ovo podseća na jedan skorašnji oglas. I onaj je morao da ga zaključa. JaKendza, našao si crkvu u kojoj ćeš se moliti :lol3: Sa ovim zlojebima moraš lepo, inače sledi kako je i počelo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 3, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mene uvek fasciniraju ovakvi ljudi.Kao sad oni face,mozes misliti,prodaju najbolji motor na svetu,za koji se milioni polomise,pa se izdrkavaju.Alo bre,stavi normalan oglas,kao svi normalni ljudi,stavi slike,podatke,i nemoj da glumatas tu ludilo. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prodaju najbolji motor na svetu,za koji se milioni polomise Kako ti znas da njegov motor nije najbolji na svetu? Mozda covek umesto MT-07 poseduje MT-007 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 3, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan prodaju najbolji motor na svetu,za koji se milioni polomise Kako ti znas da njegov motor nije najbolji na svetu? Mozda covek umesto MT-07 poseduje MT-007 ono jes,i ja lupetam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 3, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tema je cisto izdrkavanje i treba je obrisati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je cisto izdrkavanje i treba je obrisati. Ti bi da obrises temu a covek cirilicom boldovano napisao hvala? Eee, gde ce nam dusa Najverovatnije ce da bude obrisana koliko smo preterali sa trolovanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 3, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan prodaju najbolji motor na svetu,za koji se milioni polomise Kako ti znas da njegov motor nije najbolji na svetu? Mozda covek umesto MT-07 poseduje MT-007 ono jes,i ja lupetam... Mislim, stvarno... Veoma neoprezno od tebe Da je neko drugi tako neoprezno stavio komentar, pa da ga razumem. Ali TI! Što bi Mikulanac napisao, razočarao si me i kao čovek i kao komunista Mada, bila je na delu i drugarska samokritika, pa da ti ovaj put oprostimo. Mnogo šta mi nije jasno u ovom oglasu, prvo svađalački ton (možda sam ja, ili mi, to pogrešno shvatio), onda odbijanje saveta da se postavi cena i fotografije i izbegavanje Foruma za kontakt!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A tu su svi, bas sam se zapitao gde se sad odseda Kafa, rakija, sve po redu.. Jel se ovde prodaje možda nesto? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno niste fer...čovek se toliko potrudio da stekne pravo da postavi oglas, tako lepo sve napisao u oglasu i sve fino upotpunio sa podacima i slikama i vi mu sada trolujete oglas...stvarno niste fer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...