Slammer 627 Napisano Avgust 2, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasima. Kupio bih novu ili ocuvanu kacigu XXS velicine. Vidim da je problem naci solidnu kacigu ove velicine. Ako neko ima, neka ponudi.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Avgust 2, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napomenuo da mi treba sport kaciga, za devojku. Ali dizajn nije bitan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Avgust 2, 2016 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Lakija ako te ne mrzi,mozda on ima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103372-lucky-vladano-moto-oprema/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Avgust 2, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Caberg Vox Rival XS kod njega. Nazalost, ljulja se na glavi. Nema manje. Sutra stize iz Kraljeva Shoei Multitec XXS, i nadam se da ce odgovarati.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 2, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Lakija ako te ne mrzi,mozda on ima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103372-lucky-vladano-moto-oprema/ Imam Nova, 50 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se mroam da posaljem ovaj "prazan" post zbog ukupnog broja poena da bih mogao da postavim oglas u prodajem Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kacigu manje veličine, koju je koristila moja supruga, dok je bila u moto-priči. Probikerova je, u dosta dobrom stanju, mislim da je veličina oko 54cm. Hajde, javljam nešto kasnije pravu veličinu. Cena bi bila simbolična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Za obim glave od 54 cm. Evo i fotki: Unutrašnjost odlično očuvana, vizir odličan, par sitnih ogrebotina na zadnjoj strani kacige. Cena 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...