Jump to content

Moto Zajednica

gilera runner 50 98 god skuter kvar

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: gilera runner 50 98

problem sa mojim skuterom pa bih zelio da mi pomognte .Da bih nasao gde je problem .piaggio masina 50 vodeno hladjenje sve je standart.

Pre neki dan kad se vracam sa posla skuter je bio parkiran i hladan .Palim da krenem poceo je da jako da trza pri startu  na malim gas kad krenem sve je super .

Problem broj 1 .A posle toga pri ubrzanju sa oko 90 na sat odjednom poceo da one i da gas se gubi .Nije mi jasno sta se desava i odmah sam stao .mam problem sa mojim skuterom pa bih zelo da mi pomognte .Da bih isao u pravom pravcu da ne bi luatao

Pre neki dan se vracam sa posla kad sam krenuo poceo da trza naglo pri startu a posle kad krenes  iso je kao metak  sve standart a iso je ravno 90 na sat .

Brzi i bolji skuter nisam vozio u zivotu jedan od najboljih skutera do sada po mom misljenju .Kad stanem na semafor ponovo jak trzaj pri malom gasu polako lagano i  krenem raketa je   kazem do kuce .I posle 10 minuta voznje negde 70 na sat odjednom poceo da tone  i veliki pad ubrzanja i sato je negde na 20 na sat i  tako stanem vidim lepo radi temperatura na sredini  radi kao sat ali nece da vuce i izgubio se gas polako do 20 i tako do kuce jos 10 minuta .Nema gasa  gas do daske a radi samo na  mislim 2000 obrtaja i tako kao kornjaca olako do kuce .Celu noc nisam spavao sta moze biti sta se desilo .

Ocisto karburator promeni svecicu novu nkg 9 es i sve je ok ali ne vuce pri startu kao sto je bilo .Pa bih vas zelio zamoliti vase iskustvo oko pomocu  gde da trazim problem i sta se desilo .Vidim tempertaura je ok na sredini  radi leopu pali super ali gas nema nigde.Gas do daske ali jedva 200 obrtaja i iso negde 20 na sat .I tako do kuce .Drugi dan sam otvorio karburator ocistio svecica nova nkg 9 es i  ok sve je ok. Alisada nema tog jakog starta koje je vukao napred nema vuce ili snage pokreta kao stoje bilo pre. U cemu je problem sta se desilo  nema pojma i gde da trazim problem

Vasa iskustva razmisljanja

hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja