miinja 1568 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan potrebno mi je par magneta velicine novcanice od 5 din pa sam mislio ako neko ima od neke stare tank torbe dogovorili bi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Rastavljaj stare hard diskove i izvadi ih. To ces lako naci a megneti u njima su bas jaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jul 31, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan http://www.magneti.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 676 Napisano Jul 31, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 423 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Tih magneta obicno ima u knjizarama. Vidjao sam ih i kod kineza. Mozda gvozdjara neka. Pitaj za neodijumske magnete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes negde stari neispravan frizider ili zamrzivac, pa skines sa njega onu diht gumu sa vrata. Skalpelom rasecec gumu ( onaj deo sto naleze na telo frizidera ) i izvuces magnetnu traku - dobijes par metara trake sa jednog frizidera. Posle od toga pravis sta hoces ( ja pravio neku torbicu za rezervoar ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes negde stari neispravan frizider ili zamrzivac, pa skines sa njega onu diht gumu sa vrata. Skalpelom rasecec gumu ( onaj deo sto naleze na telo frizidera ) i izvuces magnetnu traku - dobijes par metara trake sa jednog frizidera. Posle od toga pravis sta hoces ( ja pravio neku torbicu za rezervoar ) . Lale - stari "life hacker"! Vidis sta znaci iskustvo. Ja se ovoga nikada ne bih setio, a vec mi daje ideju za resavanje nekih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najveci je fazon sto je ta magnetna traka savitljiva pa se sama prilagodjava obliku rezervoara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Magneti od hard diska su suludo jaki a odlične su veličine i oblika. A i Laletove trake od frižidera/zamrzivača imaju svojih prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...