Alexa90 11550 Napisano Jul 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ne treba mi s držačima za korman niti montiranje na motor. Isključivo za auto - kombi. Ne tražim posebnu marku, ali ne bih neki krš. Poželjno Garmin, sa mapama cele Evrope. Cena da bude max do 130€. Ponude ovde ili u inbox. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jul 30, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Druze idi do prodavnice i kupi novu navigaciju pa si miran. Za te pare mozes pristojnu kupiti. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa, viđao sam neke Garmin i TomTom modele za 100-120€...Izguglaj interdiscount i mediamarkt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne navigacija na tel? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam nikad imao problema takvih da moram da pišem poruke i čitam mejlove dok vozim tj koristim navigaciju. A poseban tel iskljucivo za navigaciju i nije bas isplativa opcija, to si u pravu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 30, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Gigatron ima svasta za te novce druze! Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, slažem se, nije idealno. Ali ima i prednosti jer je uvek nosis sa sobom, ne možeš zaboraviti. Dalje, ne moras da skidaš sa soferke i da rizikuješ da ti obiju auto i ukradu navigaciju. Trece, i dosta je jeftinije a koliko sam video imaju neke verzije mogućnost head up displeja pa je jos i bezbednije. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mi je za kuma, počeo je da radi transport kombijem pa mu treba. Zvao me iz neke vuko*ebine u okolini Knjaževca da mu nadjem navigaciju jer je zalutao opet. Pa sam ja pisao post ovde još dok sam s njim pričao, a iskreno nemam pojma koliko koštaju nove navigacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran koliko navigacije pokrivaju vukojebine. Zadnji put da ni je trebala u Srbiji provela me je preko svih planina iza obrenovca da bi stigao do Loznice. Putevi makadamski sve uzi i sa dubljim rupama a meni spušten auto. Možda je bitniji detalj pokrivenost kartama nego par eura ili izbor tel ili solo uredjaj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa svaki android i resena stvar. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja to, al on neće da mu telefon bude navigacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 31, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И не треба. За 130е има да бира навигацију. Ја сам узео неку нову блуберијеву ауто навигацију за 60-70е и уз пиратски софтвер (iGo primo) ме сасвим задовољавајуће служила пар година. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 31, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma svaki android do sad koi sam imao,mi je radio odlicno posao,sam da ima gps. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 31, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan p.s. imam neki stariji tablet koji ima navigaciju neku y go,tako nesto,radi ko lud Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja to znam, ali on neće navigaciju na telefonu. Zapeo za Garmin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, ako on već zna koju vrstu platforme želi, zna koju marku hoce..nek ode i kupi. Kad te filtere postaviš dobices par modela maks i tu mu može i svaki prodavac pomoći. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je novost, jutros mi je rekao da bi voleo Garmin (samo za njega je i čuo ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jul 31, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao pre neki dan ovde kod mene u nekoj radnji ima garmin za 14-15000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Govorim, evo već drugi dan... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...