Jump to content

Moto Zajednica

pitanje oko kvacila

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova

Pozdrav!!!!

od kako sam promenio ulje pocelo mi se desavati da ako sam u 5 brzini ili vozim uzbrdo na manjim obrtajima i naglo dam gas da motor zavrti u  prazno, kao da sam na momenat stisnuo kvacilo. Logika mi kaze da su lamele crkle. Moze li biti zbog ulja do sad sam koristio motul 4100 sada ga nisamo mogao nci pa su mi zavalili 5100 navodno da je skoro isto :P

ako menjam lamele moram li menjati i metalne prstenove, posto vidim neko prodaje sa njima neko bez? 

Hvala Pozz

post-22576-0-39974800-1469224035.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vinyl rider, 825 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Pa sam si sebi odgovorio i to jos u PRVOJ recenici.

DA , baci to ulje koje si sipao i sipaj ono koje ti se dobro pokazalo. Ne zelim da te tripujem ALI moguce je da si nabasao na fals ulje, isti sam problem imao, sipao Repsol (kobajagi vrh ulje) i ono buc, proklizava samo tako.

posto su ti vec lamele dole (ako je ovo tvoja slika) onda ih lepo isperi u benzinu i vrati, ALI IH PRVO PREMERI .

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

Dole u smislu vec skinute sa motora. Gde si kupio ulje? I koji je motor u pitanju?

• Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Da , izvini nisam se internet korektno izrazio, mislio sam na to da kad je već mašina otvorena i lamele izvadjene.

I meni se čini da je 3mm , pogledaj u manualu koji je servisni limit, premeri i čelične ploče i one se troše.

Koji motor , gde si uzeo ulje

Super , treba mi neko da me saceka u Edinburgu, zena ima zelju da skoknemo do tamo.

Vidi, nije pravilo da je svako ulje ispravno, svuda se desava svasta. Ako je motor funkcionisao perfektno pre zamene ulja - znaci da sa novim uljem nesto nije u redu.

jel su lamele potrosene ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja