marshall 380 Napisano Jul 16, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koriscena je, presla oko 4000 km. Proizvodnja je Michelin Srbija, Pirot, DOT 0912 (februar 2012 godine). Konstrukcija je 2 sloja poliestera, namena je za skutere, brzinski indeks P za brzine do 150 km/h. Profila na gaznom sloju ima 4+ mm i pretpostavka je da ce kotrljati bar jos 3-4 puta koliko je do sada presla.Pokazala se dobro po kisi i hladnijem, nespada u klizave gume. Nije busena ni deformisana bilo kako, dobro je ocuvana. Kupljena je nova u radnji Tyre+ na Temerinskom putu kod velikog Rodica u Novom Sadu (sada vise ne drze moto gume). Nacelno sam zadovoljan gumom, zamena je usledila zbog odluke o opstem prelasku na deblje i vece gume (ovoj nista nefali). Ponuda glasi 3000 dinara i moji troskovi slanja gume postom kupcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 16, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 3, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Presla oko 4000 km, DOT 0912, gazni sloj 4 mm +, nije deformisana ni busena, moze 2500 din? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...