AngelusPV 0 Napisano Jul 12, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći i sestrama! Ja sam Nenad Nikolić, prijatelji me zovu Angelus. Rođen sam i živim u Beogradu, sad u Avgustu punim celih 39 godina a od Maja meseca sam ponosni prospekt u moto klubu Panonski Vukovi iz Zrenjanina. Skoro sam pazario MZ ES 175/2 Trophy, na kome intenzivno radim da ga dovedem u stanje koje zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. Региструјемо: још један МЗ-џија, са "Телевизором". Је л' Зрењанинац, јеси то Ангелус добио по Џејкобу Ангелусу, главном лику из "Граунд Контрол 2"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 12, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Nee po Liku iz serije Angel. Inace to mi je bilo umetničko ime dok sam radio kao mađioničar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 12, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. Региструјемо: још један МЗ-џија, са "Телевизором". Је л' Зрењанинац, јеси то Ангелус добио по Џејкобу Ангелусу, главном лику из "Граунд Контрол 2"? Još kad bih imao nekog da mi uradi struju na motoru, posto kod mene u Skeli neznam nikoga ko to radi, da se ne mučim sam...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 12, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za obojicu! Dobro došao! Hvala, bolje vas našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Jul 12, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. Региструјемо: још један МЗ-џија, са "Телевизором". Је л' Зрењанинац, јеси то Ангелус добио по Џејкобу Ангелусу, главном лику из "Граунд Контрол 2"? Još kad bih imao nekog da mi uradi struju na motoru, posto kod mene u Skeli neznam nikoga ko to radi, da se ne mučim sam...! Наћиће се неки - http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/37-mz-svet/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...