mrle 8643 Napisano Jul 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupila mi žena lepe bele patike Jutros dođem do posla i vidim , usraću ih za kratko vreme.Tako da kupujem, primam na poklon, trampim za koje pivo...onaj kurton za levu patiku,cipelu, što se navuče da se ne bi isprljala patika od menjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jul 8, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A imas da kupis i "prezervativ" za menjač, da nista ne diras patiku Potraži na kupujemprodajem. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 8, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Erceg manufaktura znam da je pravio te kozne navlake za patike. Ne secam se cene ali mislim da je bilo nesto povoljno pa potrazi na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jul 8, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ne koristim, menjam za to pivo sto pominjes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jul 8, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi i Pontis motori ja sam kod njih kupio 500 kinti Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 8, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kupi obavezno vise komada jer se vrlo lako gube. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa Pekijem, ostaje samo da stavim pivo da se hladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 8, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa Pekijem, ostaje samo da stavim pivo da se hladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 9, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Čiko, čiko, imam i ja te bele patike, a pivo u frižideru niko ne troši već neko vreme. Ukalkulišite i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 9, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čiko, čiko, imam i ja te bele patike, a pivo u frižideru niko ne troši već neko vreme. Ukalkulišite i mene... Hahahahaha...Dex brate jedino da se menjate Kupiš brate crni lastiš širine 50mm, zategneš preko patike na preklop i tu ga proštepaš na 2 mesta i bog te veselio http://najteks.com/pozamanterija/lastiš I što kaže Mikulanac napraviš 2-3 komada za rezervu i ćeraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 9, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znači, nečete pivo! Znači, sam ču ga popijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jul 10, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi obavezno vise komada jer se vrlo lako gube. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja pivo, vođen onim od viška glava ne boli, pun frižider,dobro ga ohladio, Peki nije došao, deca i žena zaspala sinoć ranije, sedeći na terasi omlatio veći deo. Evo , od jutros, zabole me za patike... malo me boli glava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 11, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio lastiš, još samo da nadjem šivača da mi to zašije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 12, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja pivo, vođen onim od viška glava ne boli, pun frižider,dobro ga ohladio, Peki nije došao, deca i žena zaspala sinoć ranije, sedeći na terasi omlatio veći deo. Evo , od jutros, zabole me za patike... malo me boli glava. Peki i Slađa bili sinoć. Stukli par piva, smazali Mrletovu picu i počastili se Vanjinom tortom Sve u svemu sjajno veče sa dragim ljudima koje nismo dugo dugo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 12, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mi se lepo družili sinoć, bio Peki, doneo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 12, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...