Kiro 153 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem X-Lite 802R. Kaciga je skoro nova, jako malo nosena. Veličina je M. Kod mene je nosena 3 puta, i momak koji ju je kupio novu je nosio 3-4 puta. Iskreno, ja sam je uzeo iako mi nije trebala jer volim ovaj model kacige, a sad bih je prodao da kupim drugu koja mi isto tako ne treba ali je volim. Glupo mi da imam 3 kacige a samo 2 glave. Čista je, i bez ikakvih oštećenja i tragova upotrebe. U pitanju je X-Lite top model, ne bih puno pisao o "performansama" ako nekoga baš mrzi da gugla neka pita. Uz kacigu ide vrećica, chin curtain i samo tamni vizir sa pinlockom. Stanje vizira se vidi na slici, iz zezanja su bili nalepljeni brkovi na njega, pa kada su skinuti otišla je sa njima neka vrsta folije sa spoljne strane. Nikako se ne primecuje, osim kada se pogleda spolja i nema tendenciju širenja. Srećom, svi viziri za X-Lite su prilično jeftini (3 i nešto hiljade) pa ako nekom baš smeta... X802-R u Motoringu košta 58 000din, dakle 470e. Ja bih ovu prodao za 200e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 714 Napisano Jul 7, 2016 Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu odlicna kaciga,srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlicna kaciga. Ja nosim Shoei jer mi savrseno odgovara za moju glavu. Ovu sam uzeo eto onako, nosena nekoliko puta jer stoji u rezervi i u potpunosi je u rangu sa mojom kacigom. Sada je opet iskocila super ponuda za Shoei pa bih rado da uzmem i nju a mnogo mi da imam tri kacige. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moze cena malo dole dok je jos aktuelna Šojka što je merkam... dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da imas orijentaciju - ja sam ovakvu identicnu prodao za (ako se dobro secam) 250 eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Znam sve, ali idem ispod cene da bih je prodao dok se ne proda ova koju ja jurim. Ako u medjuvremenu ode ta, ja cu ovu zadrzati za sebe... Da postane "glavna" kada iznosim ovu koju nosim trenutno, kako je i planirano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga nije više aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj... nešto se ja i ova kaciga ne volimo. Sada definitivno na prodaju, ne zbog kupovine druge nego zato sto sam je nakon povlacenja iz oglasa malo nosio i shvatio da mi ne odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15160 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 6183 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad kada sam se istresao za x spirit 3 a bolje mi lezi x-802RR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znaci ti si mi maznuo ispred nosa kacigu verovatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15160 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 6183 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kupio crni vizir u Motolandu. Sutra cu je prvi put probati na motoru i iskreno ako mi ne legne mozda mozemo i da istrgujemo ako budes zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...