MrKaza2 10 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na Hondi skuteru je crkao termoprekidac i kupio sam novi ali od Marutija. Precnik i korak odgovaraju, ali iz njega vire dve crne zice. Kako da odredim koja je + a koja - ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 116 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno kako spojis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jul 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj na koliko radi taj zamenski prekidac , da nema velika odstupanja od originalnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan OK, Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Jul 6, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ima odstupanja, original okljucuje na 100C, a ovaj na 88. Ventilator ce se cesce paliti i mislim da je to sve. Veca su mi odstupanja u ceni: original 70e, ebay 30, Ali 7-12 dolara a Maruti 1000 rsd. Ebay bez podataka o proizvodjacu (lepo izgleda), kineski krs na izgled (ima modela od celika, aluminijuma i mesinga ???) a i ne verujem njihovim podacima o temperaturi paljenja, indijski lepo izgleda (precizno napravljen). Videcemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...