Jump to content

Moto Zajednica

suzuki Gs 500 potreban savet (hitno)

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: apn4 ,gs500e

Pozdrav bajkeri :D

Potreban mi je savet .bio sam da pogledam jednog gs500 .motor je u solidnom stanju ,ima par ogerbotina ,prednja guma nova ,zadnja dobra .sve u svemu na ono lepo izgleda + registrovan do maja 2017 god . E sad pri prvom paljenju mora malo da se drzi gas jer nema ler ,a posle jedno 30 sekundi dobije ler al je nemiran ,cak i ako se ugreje .to mi i nije nesto strasno .ali negde oko levog cilindra se cuje nekako tup zvuk ,kao da je izduvna grana probusena ili otisao dihtung al se ne oseti da negde duva .da napomenem da je motor u voznji ekstra .

E sad jel ima neko strucan da proceni sta bi to moglo biti .uglavnom covek trazi 1000e fiksno .

Pozdrav :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: Pegaso Strada

Kakav zvuk daj neki snimak od Jutub, vozim GS i on ima malo specifican zvuk. Isto tako zna da se cuje izduvna bregasta da tropa ali prema suzuki to nije veliki problem.

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Sto se tice paljenja i rada verovatno ima neki problem sa dovodom goriva odnosno verovatno karburatori trebaju da se ociste i nasteluju. Sto se tice lupanja moguce da je bregasta kao sto je Nikola rekao.

Po meni treba da odvedes ili nekog majstora ili nekog ko se dobro razume pa da oni daju sud.

Sto se tice cene za te pare mora da bude u top stanju(osim ako nije oko 2000 godine) s obzirom da je na trzistu takvo stanje da je kesa sve manje.

Moj ti je savet da potrazis za te pare neki koji trenutno nema ulaganja. To je model koji se dosta vozi imas i veliku ponudu na oglasima pa pogledaj jos neke.

Siguran sam da ces naci bolji.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja