Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motor (treba mi preporuka)

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav drustvo, nov sam ovde pa evo i da postavim pitanje.

Odlucio sam da kupim motor, do 250cc i u cenovnom rangu od 1000 eura. Tip motora za koji sam se opredelio je enduro, a modeli koji mi se dopao je ovaj: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-34144811-1.htm

Odvojio bih novac i za kvalitetnu kacigu, cizme...

Motor bih vozio po gradu/asfaltu 60% vremena a ostatak po losim putevima i neki manju off-road.

Sto se tice mog iskustva sa motorima, vozio sam skuter od 50cc koji me je sluzio par godina. :)

Svi saveti su dobrodosli.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

KTM- KratkoTrajni Motor, kako sam čuo na tim enduro mašinama se radi generalna na svaki 20 radnih sati, a odradi se za sat vremena kad se uvežba,i srećan si kad ga voziš. Znači 20 sati srećan, i sat vremena uz pivo generalna. Al ajd da čujemo nekog ozbiljnijeg ;)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ma kaki 20 sati, to samo DTM. Max. 2 sata, inace pada pod garanciju.

Sva sreca pa ovaj na slici ne izgleda kao pravi, a i vadi ga lud xtra izgled i onaj akrap ispod.

Salu na stranu, mozda je dobar, ali ja ne bih ni nazvao.

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Al ajd da čujemo nekog ozbiljnijeg ;)

Paaaa, recimo prva stvar, ovo nije KTM već kinez (Sprint, Kvinki, šta li već) i nije enduro već supermoto :)

• Podržavam 1

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Andreja je u pravu, u pitanju je kinez Sprint Apollo. U pitanju je supermoto koji je imao fabrickih nedostataka u vidu curenja  hladnjaka i zadnjeg amortizera.

Neki ljudi su te probleme uspesno otklonili, a neki su sa druge strane prosledili motor dalje...sta je od toga ovaj model prosao ne znam.

Inace meni se svideo taj model, ali je Pulser 200 dosta izdrzljiviji pa ako nisi mnogo gabaritan razmisli i o njemu.

Za vise informacija o oba motora pogledaj u kineskom podforumu.

P.S. Ne nadaj se KTMu do 1000e u koji neces morati bar jos toliko da ulozis da ga dovedes u pristojno stanje.

• U prolazu, 3 postova

Andreja je u pravu, u pitanju je kinez Sprint Apollo. U pitanju je supermoto koji je imao fabrickih nedostataka u vidu curenja  hladnjaka i zadnjeg amortizera.

Neki ljudi su te probleme uspesno otklonili, a neki su sa druge strane prosledili motor dalje...sta je od toga ovaj model prosao ne znam.

Inace meni se svideo taj model, ali je Pulser 200 dosta izdrzljiviji pa ako nisi mnogo gabaritan razmisli i o njemu.

P.S. Ne nadaj se KTMu do 1000e u koji neces morati bar jos toliko da ulozis da ga dovedes u pristojno stanje.

Hvala na objasnjenju, ne poznajem bas marke i modele dobro, lako bih se zeznuo sa ovim motorom iz oglasa. :)

Da li mislite na Bajaj Pulsar 200NS ? Visok sam oko 183-4 cm, tezina 80kg. 

Svidja mi se i taj model. Verujem da je cak i pogodniji za ovo sto trazim.

Kako se krecu cene i kakvo je stanje sa rezervnim delovima, potrosnjom?

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Sve u svemu, ja sam isto merkao enduro Yamahu DT 125R, veseo motor, ali sticajem okolnosti ga nisam kupio. Kasnije sam uzeo supermoto xt125x, za u prodavnicu, motorče sa kojim sam dolazio kući sa osmehom :)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Hvala na objasnjenju, ne poznajem bas marke i modele dobro, lako bih se zeznuo sa ovim motorom iz oglasa. :)

Da li mislite na Bajaj Pulsar 200NS ? Visok sam oko 183-4 cm, tezina 80kg. 

Svidja mi se i taj model. Verujem da je cak i pogodniji za ovo sto trazim.

Kako se krecu cene i kakvo je stanje sa rezervnim delovima, potrosnjom?

Ne mislio sam na Sprint Pulser ili kao sto je Nash rekao Qingqi supermoto 200, dva indenticna motora sa drugacijom znackom.

Bajaj Pulsar je indijski motor i veoma su retki kod nas pa bih zaobisao.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja