ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan ili u rudnik na 5 godina, da se oduzi drustvu nikakve kazne, pare, zatvori. Samo arbajt. Imao sam u vidu tvoj pređašnji post, slične sadržine i razmišljao sam šta bih ja radio da sam na mestu našeg kolege. Da sam lično ja u pitanju, verovatno bih mu oprostio i otišao sa njim na piće, (oko troškova popravke bismo se valjda dogovorili) ali da su moji klinci u pitanju... ne znam... verovatno bih ga gonio do sudnjeg dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8032 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1700 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pešaci? E, oni mi nekad tek malo manje idu na k..... živac od automobilista što blokiraju na raskrsnicama traku za skretanje udesno jer žele prvi da krenu pravo (znate našta mislim). Da se razumemo - uvek stajem pešacima na zebri, sem kada procenim da će me batica/cupika koji/a vozi auto iza mene nasaditi odpozadi, s' oproštenjem (jer čačka nos i vrti stanice na radiju, ili priča mobilnim). Ali, ono kad mi frik/frikuša iskoči na par metara ispred motora (iako iza mene nema vozila) sa sve slušalicama u ušima, ne pogledavši uopšte u mom pravcu, a dobro znam da me prati krajem oka i da razmišlja u stilu "e baš ću te naterati da staneš zbog mene".......onda mi dodje da siđem sa motora i podelim par "roditeljskih" zauški , uz pitanje da mi objasni po kom aršinu ovakav vid kurčenja vredi dva života Kolegi i onom nesretniku želim brz i uspešan oporavak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan E, pravo da vam kažem drugari, baš me bole kuVac za pešaka! Nema opravdanja! Imam i ja probleme u životu i nikad, ali nikad ih ne prenosim na druge i ne pravdam svoje postupke problemima koji me pritiskaju. To što neko ima problem, ili je lud, ili ne znam šta, ne znači da drugi treba da ispaštaju zbog njega. Što nije mahnuo motociklisti da stane, pa mu rekao "druže, treba mi rame za plakanje i malo para". Ja bi takvom rekao "evo ti rame i evo ti hiljadu, dve", koliko bih imao, ja bih pomogao. Ovako, šta? Svi su u kuVcu! Apsolutno se slazem sa svim sto si napisao,u jednoj temi se spomenulo kako je los rad saobracajne policije odgovoran za stanje u saobracaju.Pre par godina je u Valjevu bio zestok apel na vozace da vode racuna jer "pesak ima prednost na kolovozu",ali su zaboravili da kazu da pesak NE SME da stupi na kolovoz dok se ne uveri da je bezbedno.To sto kaze @donmarkoni zaboli me da li je lud ili nesto drugo,necu budalu da nosim na dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Pa covece, jos u osnovnu skolu se ucilo da ispred zebre mora da se prvo pogleda levo, pa desno, pa opet levo i onda ako smatramo da je bezbedno, tek onda se prelazi ulica.. Steta za posledice nepaznje i odsutnosti, brz oporavak zelim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, lice koje upravlja motornim vozilom, uvek je krivo, u odredjenoj meri naravno. Jer se motorno vozilo smatra opasnom stvari, u ovom slučaju je to motocikl, i vozac odgovara po osnovu objektivne odgovornosti. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Inace da me neko ne bi kritikovao zbog brzine, radnja se ne desava u gradu vec na "pisti" za motore, nacionalni park Eifel u Zapadnoj Dojcland.. Nda, tamo nema nigdje dozvoljeno preko 100, tako da bi mogao malo da smanjis to divljanje i ugrozavanje miroljubivih dzogera i to,.. U Australiju bi ja tebe. Ma kakvo divljanje, to na vrh gasa bilo Znas kako tek voze gs-ovci, ne mozes ih videti kad prolete, oni su najgori od sve dece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Jun 29, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam merio ali bulevar od semafora u čijoj se neposrednoj blizini desila nesreća do sledećeg semafora sigurno ima 500m. To je velika razdaljina ako hoćeš peške da predješ preko puta. Dalo bi se to rešiti nekim pešačkim mostovima ali koga briga. Apsolutno nemam nikakve simpatije prema pešaku ali ga u neku ruku i razumem ali mi je iskreno žao motocikliste koji se ni kriv ni dužan našao na putu zeca u čovečijem obilku. tu gde se udes desio pa do pesackog/semafora ima stotinjak metara https://goo.gl/maps/7kCSP81SWZP2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pa covece, jos u osnovnu skolu se ucilo da ispred zebre mora da se prvo pogleda levo, pa desno, pa opet levo i onda ako smatramo da je bezbedno, tek onda se prelazi ulica.. Steta za posledice nepaznje i odsutnosti, brz oporavak zelim!! Ni osnovna skola nije ono sto je nekad bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14413 Napisano Jun 29, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ili u rudnik na 5 godina, da se oduzi drustvu nikakve kazne, pare, zatvori. Samo arbajt. Ti kod svaba izgleda jedino cenis "Arbeit macht frei" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ili u rudnik na 5 godina, da se oduzi drustvu nikakve kazne, pare, zatvori. Samo arbajt. Ti kod svaba izgleda jedino cenis "Arbeit macht frei" A Bulevar oslobođenja Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kad god mi tako izlete, malo na kvacilo pa u obrtaje, da vidis kako skakucu ko jarici, a face koje namerno idu dva na sat jos namernije pikiram pa prodjem na par cm. Znam da je krajnje neodgovorno, ali mi nekad stvarno dignu zivac. Mada obrtaji su zakon, jos se slatko iscerekam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kad god mi tako izlete, malo na kvacilo pa u obrtaje, da vidis kako skakucu ko jarici, a face koje namerno idu dva na sat jos namernije pikiram pa prodjem na par cm. Znam da je krajnje neodgovorno, ali mi nekad stvarno dignu zivac. Mada obrtaji su zakon, jos se slatko iscerekam hahaaaaaa, ja isto to! pogotovo sto mi auspuh puca na visokim obrtajima pa da vidis kad zalegnu I ja isto radim... Al, lepe cure propustam obavezno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto nas bije glas.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kad god mi tako izlete, malo na kvacilo pa u obrtaje, da vidis kako skakucu ko jarici, a face koje namerno idu dva na sat jos namernije pikiram pa prodjem na par cm. Znam da je krajnje neodgovorno, ali mi nekad stvarno dignu zivac. Mada obrtaji su zakon, jos se slatko iscerekam hahaaaaaa, ja isto to! pogotovo sto mi auspuh puca na visokim obrtajima pa da vidis kad zalegnu I ja isto radim... Al, lepe cure propustam obavezno! За лепе цуре затурирам још јаче, али пропустим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Jbg mogu da turiram do sutra moj motor se ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 1, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta je sa momkom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11449 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Drugar se cuo sa njegovom sestrom,imao je i unutrasnje krvarenje tesko pomera vrat nije bas sjajno kao sto pisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...