Zogo 18 Napisano Jun 25, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Evo muka naterala da prodam mog dukca, drugo dete stiglo, kunu me sa svih strana kako sednem na motor, slute mi i samo me nerviraju da ne mogu vise ko covek ni da se provozam... tako da teska srca, na prodaju ide: Ducati Multistrada 1000ds 2004.god, 39300km pravih. Odrzavan motor u potpunosti I kako Dukati nalaze. Drugi sam vlasnik u mom posedu je 7 godina. Promenjeno sve sto treba I na vreme, plocice, kajisevi, lamele, ulje, filteri, sve tecnosti, semerinzi viljuske, gume skoro nove itd… bez ulaganja! Servisna knjizica, tri kljuca, kod kartica. Od dodatne opreme ima (okvirna vrednost oko 1300e): Bixenon prednji far, ofarban u crno, nov projektor, balast I ksenon. Oversize korman Accel sa distancerima original I rucicama u crnoj boji. GIVI maxia kofer skoro nov, 53l, sa originalnim nosacem. Povisen vizir Zero Gravity zatamljen, plus fabricki. Karbonski poklopac kvacila original Dukati, plus fabricki standardni Corbin kozno gel sediste original Otvoreni auspusi Ada, plus fabricki cena 4500e Pozdrav svima! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Jun 25, 2016 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I mene su kleli sve dok nisam rekao da sam dao nalog advokatu da svu imovinu u slučaju "ne daj bože" prepiše sirotinji, a ukućane izbace napolje. Sada mole boga da se vratim živ i zdrav. :lol: Šteta, ali kad deca poodrastu, a ti "upadneš" u krizu srednjih godina kupičeš drugi. Srećna prodaja, motor ti izgleda fenomenalno 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model 85 ili 92 ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lep, i dobra oprema. Taman koliko treba. Srecna prodaja! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Lepsu Multistradu (makar na slikama) nisam video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo muka naterala da prodam mog dukca, drugo dete stiglo, kunu me sa svih strana kako sednem na motor, slute mi i samo me nerviraju da ne mogu vise ko covek ni da se provozam... Ja takve osobe odstranio iz svog zivota koliko god mi bliske bile i sada uzivam u totalno suprotnoj situaciji gde sam sebe najavom prvog deteta castio jos jednim motorom. Dodjoh u temu jer bas me interesovala cena ovako necega. Lepo izgleda. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Jun 26, 2016 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo muka naterala da prodam mog dukca, drugo dete stiglo, kunu me sa svih strana kako sednem na motor, slute mi i samo me nerviraju da ne mogu vise ko covek ni da se provozam... Ja takve osobe odstranio iz svog zivota koliko god mi bliske bile i sada uzivam u totalno suprotnoj situaciji gde sam sebe najavom prvog deteta castio jos jednim motorom. Dodjoh u temu jer bas me interesovala cena ovako necega. Lepo izgleda. Srecno sa prodajom :lol: Rek'o ženi "Vidiš ima nas još"......................plačam piće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Predomisli se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Jun 28, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima Jevto, ovaj je model od 85ks. ma sve se nadam necu ga ni prodati salim se, u poslednjih 2-3 godine nisam presao vise od 6-7 hiljada ukupno sa njim... sve manje vremena za voznju a i plus sto mi je zagorcaju svaki put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 3, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze video klip na leru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 4, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ima rupu u sedistu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Jul 4, 2016 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ima rupu u sedistu stenpr/dimpr sedište :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...