draki 2806 Napisano Jun 23, 2016 Vozac A kategorije :D, 972 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo motoristi. Treba mi pomoć. Treba da radim nosač torbe na sisibaru na Yamaha Virago xv750. Da li je ko radio od vas na svom čoperu i da li ima nacrt. To bi trebalo u principu da bude montažno/demontažno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neka slika sisibara i ja nešto planiram, trenutno sam na prototipu od starih cevi pa ako bude radilo poslaću ti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda moj plan, nije još završeno postavljeno samo zbog slikanja. Ako se ispostavi da radi kupiću prokromsku cev i saviti po ovakvom principu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...