ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mučeni Lorenzo se i sada nadao da će ga neko pokupiti, da ga spasi bijede Kad citam izjave Rosijevaca , ne znam dal da se smejem ili da placem Dečak, opet se zadevaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 29, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Još kad bi Mixa bio rosijevac... Obzirom da je Mixa jedini realni Rosijevac mogu da vidim zašto ga ne prihvatate. Čitaš li ti ovo Mixane, menjaj se pod odma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mučeni Lorenzo se i sada nadao da će ga neko pokupiti, da ga spasi bijede Kad citam izjave Rosijevaca , ne znam dal da se smejem ili da placem Dečak, opet se zadevaš ahhahaha ... ne mogu tebra , ako me nesto izbaci iz koloseka , to je nepravda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Koja nepravda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo čitam Đuka. I ako me ovako nešto ne ubijedi da počnem sa onim Go Gooo, ne znam šta bi moglo . Kako koja nepravda, pa ovo što sam rekao za Lorenza!? A to nema nikakve veze sa tim, da je na prošloj trci imao tempo, sa kojim bi mogao da se kolje, recimo, sa Barberom, Hernandezom i Millerom ( i to po suvom) i otprilike bi na kraju ( da mu Ianonne nije dao alibi za NE završavanje trke) mogao da se nada isto ovako nešto bodova, a da je na ovoj razmišljao da odustane i da je došao do desete pozicije, tako što su vozači ispred njega odlučili da je kiša super za igranje u pijesku. Da, kao fanatični navijač Valentina Rossija, sam stvarno bio krajnje nepravedan prema Lorenzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 29, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao fanatični navijač Valentina Rossija, sam stvarno bio krajnje nepravedan prema Lorenzu. Daklem, sram te bilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan izvlacite reci iz konteksta ... kad sam rekao "nepravda" citrao sam Sumadinca , tako da je moj odgovor bio upucen njemku , on i ja znamo zasto a sad da odgovorim i vama tj ostalima , a gde sam, cini mi se , rekao , da kad procitam izjave Rosijevih navijaca ne znam dal da placem ili se smejem , a evo i zasto ... Generalni plasman: 2008. IV 2009. II 2010. I 2011. II 2012. I 2013. II 2014. III 2015. I cinjenica , otkad je Lorenco usao u GP , Rosi je samo prve te godine uzeo titulu ! dalje , pricate o aktuelnom moto gp sampionu ...svako od njih koji je u tom cirkusu je za klanjanje , a njih trojica ( rosi , markez i lorenco , ajde sad i vinjales ) su nadljudi reci da je pickica , ili kako ga vec nazivate , ne da je smesno nego jebem li ga... tako da , spustite malo loptu sa tim izjavama nepromisljenim i sagledajte stvari objektivno a ne subjektivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ma, dobar je naš Dare, samo, mlad je, leti mu pamet, još uvek (ali siguran sam da hoće), ne shvata da smo mi Rosijevci krajnje objektivni i da smo iskustvom shvatili da je Rosi najveći!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je bio prvak i u debitantskoj sezoni Lorenca 2008, a i sledeće 2009. 2010 je polomio nogu i upropastio sezonu, tako da sve moze da se podvede pod "sta bi bilo kad bi bilo" :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sve ok ... a 11,12,13,14,15 ? mada , i Lorenco je uzo 5-o mesto sa plocicom u ramenu , par dana posle operacije ? nego , nista to nije bitno , nema veze... uzmimo za primer , Rosi je vozac , Lorenco je pickica ... pa sta smo onda mi ako je Lorenco pickica ?!?!?! odem na beranovac da odgledam trke , momci tamo peglaju , razvaljuju , ono , svaka cast , a gde su oni u odnosu na Lorenca ? jesu i oni pickice , jer , zamisli kad ih nema ni u pisljivom moto 3 ... daj , nemoj da se zajebavamo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan uzmimo za primer , Rosi je vozac , Lorenco je pickica ... pa sta smo onda mi ako je Lorenco pickica ?!?!?! Sam si postavio jednačinu, pa sam dođi do rezultata. Opušteno, ja sve ovo shvatam kao jednu dobru drugarsku zafrkanciju i drugarska podbadanja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Darko , pa ti si jedinstven na ovom forumu. A mi, mi navijamo za Rossija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I nesto razmisljam, velika je razlika izmedju pickice i piz@e. to nikako nije za poredjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mnogo da razmisljas sumadinac - ma naravno da je zajebancija i zafrkavanje ili ti podbadanje ... ko ih jebe , nek se trkaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 30, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisam samo shvatio šta bolje ''radi'', briket ili pelet?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jul 1, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam samo shvatio šta bolje ''radi'', briket ili pelet?? Kako možeš da porediš ta dva?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jul 1, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I nesto razmisljam, .... Ahahahahaaaa!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I opet razmisljam, ako nista drugo, ja se ne stidim da kazem za koga navijam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Jul 1, 2016 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan indestructible. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nego , kako bese stoje poeni do sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan nego , kako bese stoje poeni do sada ? Klimavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Jul 1, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi MORA ove godine da iskoristi znanje i iskustvo, svoje i timsko, sledeće godine već svi imaju reference za gume i elektroniku, Honda već zna u gde je konflikt između agregata i elektronike... Sad il nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 2, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ili sledece godine... :-) Slazem se, al sam bas jutros nesto pomislio,da je samo zavrsio te tri trke koje nije zavrsio,a zavrsio bi ih na podijumu verovatno,jer to sa ovim paketom u njihovim okvirima pretpostavljam da nije tesko, bio bi prvi u plasmanu. Al jbg opet da baba ima, bio bi deda :-) P.s ovo nije navijacki post, nemojte me napadati :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 2, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rossi MORA ove godine da iskoristi znanje i iskustvo, svoje i timsko, sledeće godine već svi imaju reference za gume i elektroniku, Honda već zna u gde je konflikt između agregata i elektronike... Sad il nikad. Jbg, a gde da nadje 45 bodova, koje je izgubio na stazama na kojima je mislio da ce dobro proci (Mudjelo i Asen). Doduse verovatno nije ocekivao da ce proci kako je prosao na Herezu i Katalunji, tako da okreni obrni, u borbi za plasman mu verovatno fale dva podijuma, koja je usrao svojim greskama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...