RaS 1745 Napisano Octobar 28, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nema. A ni na ibeju. Znam da nema veze sa temom, ali kad sam već ovde da pitam, gde da nađem žbice za kivija ? 21" je prednji, treba mi 10ak komada. Na ibeju sam našao za 50 usd ceo set. Al' ne bih da čekam par meseci dok to stigne iz kine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Na aliju ima svega i svacega. Meni stigli dihtunzi ( set ), klipovi sa karikama, bolcnama i osiguracem. Sad cekam radilicu. Odprilike za 3 nedelje stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 29, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema recimo flanšne karburatora ka kutiji filtera za vazduh, za QM200GY cross. Nisam siguran ni da sam našao pravi lanac bregaste (jer ne znam kako izgleda moj ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam, pokusaj da trazis delove za oznaku tvog motora. Tako sam ja trazio. Na pojedine sajt-ove sam nasao da npr. set dihtunga za ( 253fmm) odgovara za mislim 7-8 modela motora ( za jl250, baja phoenix250 ili tako nesto, jony pag 250, jawa250, cmx250, ca250...) da ne nabrajam sve. A kod nas kao u inat ni za jedan delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 29, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako je ovaj : https://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-new-and-high-quality-for-SUZUKI-200cc-GS200-GXT200-QM200GY-timing-chain/1708677_32732377063.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Octobar 30, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam druze, pitaj tamo na sajtu kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleBiker 0 Napisano Novembar 3, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mol Motocikl: Apollo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletnog sprint apolla u delovima sam rasturio ako nekom sta treba jer nisam mogao naci bregastu i popizdeo i rasklopio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sajli gasa ima? Slikaj ručicu gasa, zanima me kako izlaze sajle iz nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 8, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @ DuleBiker - daj neki kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovde spisak gde bi mozda mogli da se nadju delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 17, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletnog sprint apolla u delovima sam rasturio ako nekom sta treba jer nisam mogao naci bregastu i popizdeo i rasklopio Dule, imaš li lagere za prednji trougao i u kakvom su stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 11, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikog nema-ne interesuje da otvori prodavnicu za rezervne delove ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Decembar 22, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Alaaa je nesto skup ovaj Aliiii.... Filter za vazduh 18-25,4 dolara za moj skuter Eksplorer. Pa za Fazer FZ1 je 5 i 8 doloresa, jesu oni normalni? Pa jesu oni bre vertikalni? Gde si Sprinte moj lepi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 22, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikog nema-ne interesuje da otvori prodavnicu za rezervne delove ?? Mene interesuje ali nemam dovoljno ni para ni poznanstava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Januar 4, 2017 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj naci partnere - ortake za taj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 4, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bez para, veza i lokacije/prostora, mogu da ponudim samo dobru volju a to se više nigde ne ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markosky 2 Napisano Januar 31, 2017 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Yamasaki sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan kakv je nacin placanja na aliexpres? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Solarno. Čim klikneš na 'Obavi kupovinu', skida ti sa kartice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markosky 2 Napisano Januar 31, 2017 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Yamasaki sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan je l skida bar tacan iznos? ili nesto vise od navedenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ono što ti sabere sajt. Lelenor banka ne uzima % i računa srednji kurs NBS, za ostale ne znam. Bolje skokni do Aliexpress teme, tamo imaš sve potanko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kucajte u google Venera bike Subotica, oni vam rade zutace i imaju nesto delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 1, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na njihovom sajtu samo bicikle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi, radili su motore, prodavali ih na veliko... kakvo je sad stanje ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 1, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na njihovom sajtu samo bicikle... Valjaju oni i kineske skutere, motore i quadove pored bicikala, a imaju i moto opremu raznu, jakne, kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 1, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...