SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Batlax ne vredi, imao ih na motoru kada sam ga kupio, skoro nove odmah ih menjao. Uzeo dunlop sport smart.Bridgestone je bio uzrok mnogih stresnih situuacija ranije, zato nikad vise.Po meni najbolja guma koju sam trosio je Pirelli Diablo Corsa ii Gume koje spominjes su cisto sport gume, ove o kojima smo mi diskutovali su sport turing. Tako da je logicno da bolje drze on ovih turing ali opet losije su na mokrom,brze se trose,na niskim temeraturama su losije dok se dobro ne zagriju... Zato i postoji toliko kategorija guma da svako izabere sta mu treba i odgovara. Da, čak i za samu "sport" vožnju Corsa nije za svakoga, treba je znati brzo ugrijati, jer hladna nije to to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 18, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva za Metzeler Z8 Roadtec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Avgust 18, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Z8 drugar je ima na VFR-u i hvali je jako, da traje i da drži u svim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Z8 je pobednik mnogih uporednih testova u sport-touring klasi.. jedina fabrika koja pravi samo moto gume.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Avgust 19, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Inace pirelli je vlasnik metzelera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan U martu sam pazario metzeler m5 sportec..posle 15000km zadnja ostade bez profila, a prednja postade grbava... tada skontam da sam se preracunao jer je trebalo da kupim touring gume a ne sportec... motor VFR 750 (sa devojkom pozadi Inace super su drzale dok su trajale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! I ja ih planiram za TDM-a, i cuo sam dosta lepi stvari za AGT, ali takodje i za PR3 i PR4 Evo da dopunim i sto se tice trajnosti AGT, poslije odradjene ture od 17-23.08. i 3500 km + plus onih 3500km koje su vec imale sada je guma negdje na 40% radnog vijeka, znaci da ima jos dobrih 7-8 hiljada km voznje. Pricam za zadnju, prednja je skoro kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 24, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan U martu sam pazario metzeler m5 sportec..posle 15000km zadnja ostade bez profila, a prednja postade grbava... tada skontam da sam se preracunao jer je trebalo da kupim touring gume a ne sportec... motor VFR 750 (sa devojkom pozadi Inace super su drzale dok su trajale A ja sav srecan kad mi gume potraju 4500 km. No dobro, Tuono je poznat kao "klopadzija" guma. Pirelli Diablo Rosso Corsa su mi trajale oko 3500 km po setu, a prva tura Metzeler Sportec M7 RR (po preporuci prijatelja) mi je trajala 4500 (3x pista plus smirgla planinski putevi). Sad sam uzeo opet M7, pa ce da vidimo koliko ce da izdrze sad posto verovatno necu na pistu do sledeceg proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 25, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Metzelerke Z8. Dosta pozitivnih pisanja o njima na netu moze da se nadje. Nadam se da su dobre kao sto pisu. 2015 ih je njemacki list Motorrad proglasio pobjednikom u testu sport-tour guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam montiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 25, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sam montiras?Tockove odnesem u garazu i oni ih namjeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...