mozart 29 Napisano Jun 10, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan motor nije udaran bio je u voznom stanju dok nije rasturen da mu se vidi menjac tresao je pri polasku u prvu. majstor nema vremena da ga sklopi a ja se ne razumem i sad ga prodajem takvog. necu nikakve zamene cene cena je najfixnija sto moze da bude. VLASNIK. imam sve papire od prvog dana kad je kupljen. cena je 300 eura .motor se nalazi u bg kontakt telefon 063 11 99 213 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobar majstor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 10, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Koji je majstor? Dobro bi nam dosla preporuka da znamo koga da zaobilazimo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan motor ce uskoro biti kuci u vrbasu.ako nekog zanima motor dok je u bg neka me kontaktira.moze i slanje aksom i bilo kojim kurirskim sluzbama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 12, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neke slike masine - ovako rasturene, da li je taj " majstor " nasao kvar zbog kojeg je tresao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan fora je sto nemam slike posto mi je motor u bg jos. kad dodje u vrbas slikacu ga i onda cu okaciti na forum . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan motor je danas prodat .moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...