yubilly 43 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Resio i Daco da i on ubaci nesto u kljun :D za ovu sliko cu ti vratiti istom mjerom Nemoj Dacho da se zezas, pa to je najjaca slika od ovde ponudjenih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast,lepo proveden dan,znao sam da cete se lepo provesti,Dacu sam imao priliku da upoznam kod lalajka jednom prilikom,ljudina od coveka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! Ja sam stigao doma u 23h po izuzetno lepom i toplom vremenu! Mislim da su Batu skidali brenerom sa motora... Prvo bih zahvalio DACI za poziv i sjajan prijem i momcima koji su nas bas drugarski docekali ( Zare i "decko koji je okretao prase"! Stvarno mi je zao sto ime nisam upamtio, ali njega jesam u jako lepom secanju i zamolio bih da me neko podseti na njegovo ime) Upznali smo brdo ljudi,razmenili iskustva,salili se,jeli,pili. Ma sve vredno zivljenja!!! Ko je bio zna o cemu pricam, ko nije....zna o cemu pricam! Gordane javi nam sta ti je tacno vulkanizer rekao kad je skino gumu, zivo me interesuje! SADA ZNAM DA CU I JA NOSITI SUKNJU CELO LETO!!! RIBE OTPADAJU NA DACINE KONOBARE I TO ZBOG....SUKNJE!!! HAJLENDERI SU U MODI! :-* A mojoj ekipi uz pozdrav i veliko hvala imam reci samo jednu stvar koja vredi za svakog ponaosob: CISTA 5!!! CAST I ZADOVOLJSTVO! HVALA VAM STO STE TAKVI KAKVI STE cao svima i do skorog vidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala bice jos druzenja,a majstor za razneim se zove pedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumljao kako ce te se provesti Svaka cast Daci i ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! Ja sam stigao doma u 23h po izuzetno lepom i toplom vremenu! Mislim da su Batu skidali brenerom sa motora... Prvo bih zahvalio DACI za poziv i sjajan prijem i momcima koji su nas bas drugarski docekali ( Zare i "decko koji je okretao prase"! Stvarno mi je zao sto ime nisam upamtio, ali njega jesam u jako lepom secanju i zamolio bih da me neko podseti na njegovo ime) Upznali smo brdo ljudi,razmenili iskustva,salili se,jeli,pili. Ma sve vredno zivljenja!!! Ko je bio zna o cemu pricam, ko nije....zna o cemu pricam! Gordane javi nam sta ti je tacno vulkanizer rekao kad je skino gumu, zivo me interesuje! SADA ZNAM DA CU I JA NOSITI SUKNJU CELO LETO!!! RIBE OTPADAJU NA DACINE KONOBARE I TO ZBOG....SUKNJE!!! HAJLENDERI SU U MODI! :-* A mojoj ekipi uz pozdrav i veliko hvala imam reci samo jednu stvar koja vredi za svakog ponaosob: CISTA 5!!! CAST I ZADOVOLJSTVO! HVALA VAM STO STE TAKVI KAKVI STE cao svima i do skorog vidjenja Ovo niste videli, guma ko skalpeom presecene i zamisli da je izdrzala zicana felna do Sapca??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam pola motora da bi stigao do tocka. Kadje covek video sta je unutra nije mogao da veruje. Unutrasnja guma se skupila u jednu stranu i do Sapca sam dosao kao da sam vozio po lezecem policajcu 40 km :D :D Buca je isao iza mene i nije mogo cudu da se nacudi, motor je skakao ko kengur dinge- ding, dinge- ding. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh ranije... Dačo HVALA gospođi i tebi na gostoprimstvu! Niko je nije pomenuo, a mislim da nije fer jer je ostala posle nas sama da sve to raspremi. Žare Obelix, Peđa... ma ljudine! Sve lafčine. Šefovi su nam bili u kontroli Pablo, Yoman, Quassar, Joseph B. Neki su pokazali da ne poštuju pravila BJB foruma da se obavezno nosi oprema ;D ;D ;D Da, da Yomane, na tebe mislim! Kada si vozio ono čudo što radi na 2,5 takta i na 2,5 obrtaja na leru Ajd kacigu što nisi stavio, ali da voziš pizza delivery bajk sa praznim top case-om... Odlična vožnja, sjajno druženje... Castore kako se nismo upoznali? U stvari možda jesmo, ali mi nisi rekao da si to ti Ko razume shvatiće! Jedva čekam sledeći susret... Moramo se izdogovarati, ovdašnja ekipa, da ne kažem Lale da probamo da doskočimo jučerašnjim domaćinima! Federfufno, Djenerale, samuraaaju, Bato, Quassaru i Jozephe hvala na moralnoj podršci u borbi za dokazivanje ko je gazda na drumu kod Rume! On će meni! Nema bre tog kamiona koji će mene da... pregazi, a da ne stignem da uteknem... pu, pu, pu... daleko bilo... pete izlizah od guranja "u rikverc" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 31, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je.... uh, tesko je naci odgovarajuce reci. Domacini su stvarno bili domacini u pravom smislu te reci! Imam puno slika, okacicu ih veceras jer nema sanse na poslu da ih sredjujem... Sto se tice sledeceg druzenja, mislim da je idealna lokacija & teren - Ljig Sledeci vikend je lose vreme, al onaj tamo ce mozda biti lep. Ako bude, organizovacemo nesto kako treba. Za sada je 1:0 u prijateljskoj utakmici izmedju Nas sa one i nas sa ove strane Drine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan sreca,sreca,radost,pozdrav,sreca,sreca,radost,svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam pola motora da bi stigao do tocka. Kadje covek video sta je unutra nije mogao da veruje. Unutrasnja guma se skupila u jednu stranu i do Sapca sam dosao kao da sam vozio po lezecem policajcu 40 km :D :D Buca je isao iza mene i nije mogo cudu da se nacudi, motor je skakao ko kengur dinge- ding, dinge- ding. Hej bre! Sta si stavio slike kamiona i kamionskih guma na bajkerski sajt!!! ;D ;D ;D 40 km lezecih policajaca....hm...wooow! To kao rodeeo,a? Neka si ti doso ziv i zdrav, a gumu ponesi na sledece vidjenje i znas sta ce biti s gumom!? ZAPALICEMO JE!!! Ili u nedostatku prasetine uvaljati u brasno i .... podeliti da imaju ljudi sta zvakati uz put do kuce aj cuvajte se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala bice jos druzenja,a majstor za razneim se zove pedja PEDJA! Hvala !!! Pozdravi ga puno, puno i Zareta! Skroz su kul i prave face! Obozavam lude price iz detinjstva, a njih dvojca ih imaju na stotine! Mislim da bi bilo skroz kul pojaviti se na susretu u kiltu. Skroz mi se svidela ideja! ;D Pozdrav i suprugi i tebi, i hvala jos jednom! Najavi se kad budes dolazio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan sreca,sreca,radost,pozdrav,sreca,sreca,radost,svima Sha je? Otpustio led s mozga al jos tesko pricas? Dodji ti kod Dr.Djuke na terapiju zvanu "Po-litre SAKEA od sljiiive" ima da pricas ko ....predsednicki kandidat A ostalo (mokrenje u krevet i to...) HIPNOZOM! :-* :-* :-* :-* :-* Cak ti ni Strom vise nece izgledati kao unisexometrosexualni motor! Jes video sliku? Jose, ti, ja, mladi luk i zelena salata i ono malo praseta!!! Ludilo kakva ekipa! A tek ona gde Joseph pokusava da hipnotise prase u rotaciji i to s rukama u dzepovima!!!! Ma bjaaaaazi!!! Sjajno! Potpuno i ful edukativno drustvenog karaktera!!! Hocu opet! SRECA,SRECA,RADOST!!!! BMW RULES! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa jbte ! vi ste samo jeli !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hm...nešto nije u redu sa ovim rezervoarom...gdje li je predviđeno mjesto za "stomačić" ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hm...nešto nije u redu sa ovim rezervoarom...gdje li je predviđeno mjesto za "stomačić" ;) e Joco, Joco ! vidim ja da ces i ti uskoro da jases nekog eR-a ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ovaj, i pricali smo malo izmedju zalogaja. Ja sam cak 2 puta i podrignuo! ;D Al uglavnom smo zvakali, gledali se i mahali glavama u znak odobravanja za zvakanje... A bili smo i u etno selu "Stanisic"! E tek tamo sto se dobro jede!!! Fantazija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1449 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ovaj, i pricali smo malo izmedju zalogaja. Ja sam cak 2 puta i podrignuo! ;D Al uglavnom smo zvakali, gledali se i mahali glavama u znak odobravanja za zvakanje... A bili smo i u etno selu "Stanisic"! E tek tamo sto se dobro jede!!! Fantazija! Ti mora da si u etno selu brzo jeo jer ja te nisam video ni da zvaces...mada, pricalo se posle da je nestalo par labudova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan aaaa jete li vozili malo !?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rek'o da su odvezli i dovezli, ono izmedju (mast) je bilo u prvom planu... ;D Salim se naravno, zavidim vam, sta drugo da kazem, dajte jos nekih slika. Domacinima svaka cast, bogato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 31, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Neko je trazio jos slika? Pt (zvuk okretanja stranice posle kratkog pljuvanja u prste), pa da pocnem Dosli mi tako do Drajvera, blizu Dacine picerije... A cek cek, Joca je u pravu, da prvo vidite motore A onda i gazdu A ima i nekih raznih lepih nalepnica... Unutra se gledaju Rossi, Stoner i ostala Dream Team ekipa I tako, posto je Pederoza vec lepo odmako Dottoreu, Yoca i Boki odlucili da odu do Dace i ekipe, a vas Pablo ostao da jos malo razgleda Tamo je vec bilo veselo A malo pored... ima se sta i videti I tako, posle 10tak minuta druzenja, ekipa koja je dosla pre nas je odlucila da prateci Dacu razgleda malo znamenitosti Bijeljine... Oni koji su ostali su jedva cekali da oni prvi odu, da bi izvrsili napad na divljac Pravi gurmani na hranu posmatraju i kao na prijatelja, zar ne Yoco Za nas ostale je ipak dovoljno i ovako I tako... Yoca iako ne vole Yamahu, odlucio da krisom vidi kako to izgleda uzivo... Dal je klavijatura bolja od 'Troma?? Pitanje je sad... 'Jes da volem 'Troma, al ovo je prava stvar...' Bilo je zezancije, price, suncanja... ... i klopanja, naravno... ipak, ko moze odoleti ovakvom necemu: I jos je sve provereno zdravo Mada... zabrinut nam je nesto Gordan Al su nam zato veseli domacini Posle rucka valja malo 'protegnuti' noge, zar ne? Drugari se vracaju, neka nova prijateljstva se zapocinju... nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 31, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika ambijenta 'E, aj me slikaj, treba mi cool fotka za facebook. Aj majke ti?' 'Eo sacu da se namestim' 'Jel da da sam faca, reci keve ti' 'Ma faca si, ne se sekiras' End nau, samting komplitli difrent 'Al volem dobro parce da pojedem...' Mada, vole i ostali... Za to vreme neki caskaju o raznim stvarima, buducim turama, opremi... gps-ovima... GPS? Jel neko pomenuo GPS? Znate, postoji jedna mnogo dobra firma za gps-ove, zove se Garmin Nestalo slatkisa, pa je Daco otisao po novu turu... i poneo kutiju sa preostalim slatkisima, da ima da gricka usput Daco i Gordan Neki su pumpali posle izbusenu gumu jer se vreme odlaska priblizavalo... Al videcemo se opet, nema sumnje... Da vidimo ko ima veci stomak, Obelix ili Daco Daco, priznajem, veci ti je ... missim, stomak Dacin Skotski pab, odlican! Doduse, konobari se nesto cudno oblace... I za kraj, nagradno pitanje. Ko je ponosni vlasnik ove tetovaze? (pravo da pogadjaju imaju samo oni koji nisu bili sa nama juce ) Nema sta, stvarno je bilo fenomenalno. Drugari, hvala vam puno za odlicno proveden dan Vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 1, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan xe xe ! lepo, lepo ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidim bilo vam je lepo, nema sta. @Pablo, sta dobijem ako pogodim da je Zare vlasnik te tetovaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 1, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...kako je bilo dobro! Kad je revansh? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...