Jump to content

Moto Zajednica

30.03.2008. voznja do Dače . . . pa i dalje

Recommended Posts

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

kako vam zavidim junaci... najvise zavidim onim lesinarima sto ono prasence iskidase kad je prva grupa posla :))

stvarno ljudi, vrh druzenje, vrh vrijeme i sve s andjelima! svaka cast i jedva cekam da se upoznam s ostatkom ekipe, a i da se vidim sa nekim koje vec znam no se ne gledasmo poduze vrijeme ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 274 postova

zbog toga sto vam je bilo lijepo ponovicemo,radost  mi cini citati vase utiske pune zadovoljstva,stavicu uskoro i ja slike

• U prolazu, 7 postova

[/img]

Mislim stvarno !!!! Od svih pantalona ona se uvatila za suknju  ;D ;D

Od svih slika ja ogladnela ... Kad sam cula ko su clanovi ekipe nisam ocekivala nista manje  :D

Bravo za druzenje i organizaciju

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

A ti Zeno za Volanom?

za Palic si imala izgovor

za Bijeljinu si imala izgovor

e za sledecu voznju nemas!!! ima da se nacrtas na dogovorenom mestu  ;)

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain

Pre svega....

DACO, TEBI I TVOJOJ SUPRUZI NEIZMERNO HVALA NA GOSTOPRIMSTVU, STRPLJENJU, POSLUZENJU, DOBROJ MUZICI, UVAZAVANJU, SJAJNOJ ORGANIZACIJI I SVEMU SHTO SI UCHINIO DA BI NAM PRIUSHTIO TAKO LEP DAN!!!

JOSH JEDNOM.....OD SRCA.....HVALA!

PS:prenesi joj to obavezno, da ne bude da je njen trud ostao neprimecen.

e tako... :)

Dalje...

Upoznala sam tri nove osobe:

Obelix - koji nas je uchio kako se u 4AM pravi studentski sendvich! (sastojci su.....hleb, so i luk, a potrebna je i posebna veshtina sjedinjavanja smese koju nam je i demonstrirao)  :-X :'( ;D    Snabdeo nas je i divnim mirishljavim cigarilosima, ali je zaboravio da naglasi da se ne moraju popushiti od jednom (da postoji neki zeleni smajli sada bih njega stavila ovde)  :D :D :D

gordanmg - jedina osoba koju znam, a koja ima potpuno jasnu viziju shta bi radila sa npr 100000 evra..........za sve pare bi kupio motore ;D :D;)

i naravno, sugradjanin...markone - chini da se chovek pored njega oseca potpuno bezbedno jer je opremljen svakojakim gedžetima koji ti omogucavaju da znash gde si, gde idesh, gde si bio, pa i vishe od toga..... proshiruju granice percepcije i omogucavaju  slushanje snega ::) ;D ;)

Chak i kada mu nishta od opreme nije koristilo, hrabro nas je pokushao zashtititi od kamiona preprechivshi mu put. Hvala Bogu.....pa je i razuman!  8)

Nego kad vec spomenuh percepciju...Josephe.... ochigledno si i dalje pod utiskom knjige Roberta Pirsiga: Zen i umetnost odrzavanja motocikla...jer si se zaista trudio da nam birajuci puteve kojima cemo doci do Dache odaberesh one koji maksimalno aktiviraju sva chula, a posebno chulo mirisa, stvarajuci pri tom neverovatno iskustvo......neponovljivo (DA BOG DA OSTALO TAKVO! ;D ;D ;D ) Ali shto bi rekla Vesna koja je sa Sashom pre toga proshla pored pancheva.....nema veze....ovo ovde je makar organsko :D

Dopalo mi se shto smo videli i rodu u gnezdu,zatim pretechu BT komunikacije...tzv deranje i dovikivanje meshtana u Kuzminu, baku koja u dvorishtu chuva svoje prase, osmehe ljudi koji su nas pratili kada smo prolazili kroz mestashca, decu koja su nam mahala, raznorazne spomenike kojima na zalost nismo uspeli da shvatimo poentu,  ovchice sa jaganjcima koje je samuraaaj u toku voznje rukom dozivao u svoje krilo ;D :D;) , Videli smo josh i labudove.....par crnih i par belih.....a bili smo i svedoci da ipak negde postoji normalan komshiluk koji uprkos chinjenici da je na metar od njih parkirano dvadesetak motora ni jednog momenta nije izgledao namrgodjeno i nije pretio milicijom :)  Takodje su oni koji u povratku nisu usput zdrakali u nebo i zvezde imali priliku da vide i dvoje u kolima kako...khm...khm.....a takodje smo u Vognju (hvala mu shto postoji!!! ;D)  nauchili i novu pesmicu koja glasi: da sam mali pradajIz, strpali bi me u shpajIz  :D :D :D  Josh jedan vredan momenat koji sam zapamtila je kada je samuraaaj iznosio prednosti noshenja kilta leti, a pri tom i pokazivao nachin na koji bi ga koristio kada bi ga imao ;D ;D ;D  Uglavnom.....htedoh ponuditi pomoc na tu temu...imam jednu shkotsku kariranu skunjicu...pa ako cesh da vezbash dok negde ne nabavimo kilt ...... :D :D :D

Moram josh reci i da sam nekako propustila da se bolje upoznam sa ekipom iz BG-a.....nishta osim rukovanja. Ne znam koliko je do mene a koliko do chinjenice da su kod Dace doshli kasnije, odmah snimili prasence pa tako omamljeni izvanrednim mirisom i bojom kozurice za koju je bio zaduzen Pedja propustili da idu sa nama do etno sela Stanishic. Dok smo mi otishli i vratili se, oni su se vec naklopali.......pa smo se onda mi naklopali... a sa punim stomacima se definitivno teže pricha  ;D

Ostaje mi samo da se nadam da cu na nekom posnijem druzenju imati novu shansu ::)

I za kraj....da citiram samuraaaja........CISTA 5!!! CAST I ZADOVOLJSTVO! HVALA VAM STO STE TAKVI KAKVI STE

quasaaru, Josephe, samuraaaju, Bato, Markone.....meni sad vec nekako lichimo na ekipicu :);):)

ps: Grofe..........nekako si nedostajao u drushtvu :)

pps: Djenerale, hvala shto me trpish ::)  :-* ::)

• Svrati ponekad, 274 postova

nisi mi izgledala tako pricljiva,dzenerale brate ni meni ni tebi nije lako , naravno sala ;) tamo gdje se ja krecem obicno tako biva jelo pice druzenje motori i i hmm rock'e roll,ako sam nesto preskocio to je da budem fin,bili ste dobri gosti zato ste mi uvijek dobro dosli

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

No comment, mislim da je Federfufna slikovito opisala sve sto sam hteo da napisem, samo cu dodati jos nekoliko slika...

Nadam se da cemo uskoro uspesno revansirati docekom , i naravno hranom u nasim krajevima, znam da ce biti tezak zadatak parirati Daci i njegovoj zeni, prisutnim clanovima MK Knez, i naravno velemajstoru Pedji!

Evo sad slika sa mog aparata , ali Federfufninih ( ;D) ruku delo:

Okupljanje na Miseluku

I6NyN_picture011ug8.th.jpg

"Jedan, dva, tri, da li me cujes?"...x38

wXWG6_picture013pw6.th.jpg

Malo poziranja, sa pratecim vokalima : "Jedan, dva, tri, da li me cujes...?"

NWaJF_picture014iz4.th.jpg

Krivinarenje...

jJghQ_picture017nm9.th.jpg

"Jedan, dva, tri, da li me cujes" "Ne cujem te, cujem samo sneg"  ;D

DtKYR_picture019zn6.th.jpg

Push pauza

DZepc_picture023no3.th.jpg

JSaJr_picture025jm0.th.jpg

8)

ctrq1_picture032rz6.th.jpg

Etno selo

CdKcd_picture033rj9.th.jpg

T2mAK_picture035qk6.th.jpg

YNYO6_picture039tu9.th.jpg

Dokaz da je neka bilo labuda u etno selu... Pre nego sto ih je samuraaaj strpao u topcase!  :P

m8zbp_picture041er8.th.jpg

8zBpW_picture042mm1.th.jpg

WRFcs_picture044xb8.th.jpg

Zena sa kosom koja je izdvaja iz mase ljudi + tompus + uzicka rakija na stolu ... kakva kompozicija slike!  ;D

pWV6M_picture050dh2.th.jpg

„Ja ne mislim. Ja samo predlažem, a vi odlučite.“  ;D

5Fn8m_picture060gw1.th.jpg

Par slika pre rastanka..

D1oIU_picture061sp1.th.jpg

dpR98_picture062qf9.th.jpg

Jos jednom hvala domacinima, izuzetnom drustvu, ekipi sa kojima sam vozio, i za kraj hvala i BJB forumu koji nas okupio!

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Stromcina

Pa, ovaj, i pricali smo malo izmedju zalogaja. Ja sam cak 2 puta i podrignuo! ;D

Al uglavnom smo zvakali, gledali se i mahali glavama u znak odobravanja za zvakanje...

A bili smo i u etno selu "Stanisic"! E tek tamo sto se dobro jede!!! Fantazija! ;)

Ti mora da si u etno selu brzo jeo jer ja te nisam video ni da zvaces...mada, pricalo se posle da je nestalo par labudova  :D

Labudova!? Kojih labudova!? Neznam ja nista o tome! 8)

.....Al su one guske sto su plivale po jezeru jedva docekale da izadju iz top case-a !!! ;D

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

bas ste se lepo proveli provozali napili i najeli druzili bas lep provod za vikend hvala vam za ovoe lepe slike kojima ste docarali vikend druzenje pozdrav za celu ekipu koja je bila kod dace i pozdrav i za  pravog domacina ,e samo da sam registrovo motor isao bih i ja sa vama ali nekom drugom prilikom

• Drug član, 1387 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

"Jedan, dva, tri, da li me cujes" "Ne cujem te, cujem samo sneg"  ;D

sZCA6_picture019zn6.th.jpg

Ubice me ljudi od zezanja zbog ove odvale  :D

Vidi se koliko mi nije bilo dobro posle 15 minuta slusanja "snega"  :D :D :D

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

Tri dana smisljam gde cu i kako i ...za sledeci vikend...sve mi nekako jadno posle Bjeljine.........jos uvek nemam nikakvu ideju... :-\ :( :-\

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain

Zena sa kosom koja je izdvaja iz mase ljudi + tompus + uzicka rakija na stolu ... kakva kompozicija slike!  ;D

Samo da naglasim...da ne bi bilo zabune........shto se tiche boje kose i tompusa.....kriva sam........ali shto se tiche rakije..........nemam nikakve veze sa njom!  :-X :-X :-X

el sad jasno?

a?

:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja