zli 412 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kofer, oko 45L ili tu negde...Kappa ili Givi. Obavezno monolock sistem. Iskljucivo u fabrickom stanju tj.nefarbani i sl. Moze i nov. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine kupio sam polovan Topcase marke Bieffe oznaka Q 145 45 litara zajedno donjom plastičnom platom i zajedno sa metalnom konstrukcijom-nosačem za montiranje na Yamaha 600 Fazer. Kofer nosi 15 kg, staju dvije kacige, imam dva ključa, odlično funkcioniše a na sebi ima umjerene tragove korištenja. Zaakačiio sam fotose sa interneta da dobiješ informaciju kako izgleda. Ja sam u Mostaru i mogu ga spremiti autobusom u Srbiju - u BG sto posto, u druge gradove moram provjeriti. Dao bi ga zajedno sa ovim metalnim nosačem za 45 Eur Ako si zainteresovan za ovu ponudu detaljno ću ti poslikati kofer da možeš dobiti uvid u stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi druze...ali imam novi nosac i novu plocu. pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...